Affinity Life Care - Camine de batrani Bucuresti

Affinity Triumf Residence

...
Cazare in regim hotelier all inclusive 4 stele+

Amplasat într-o zona rezidentiala, prielnica plimbarilor, centrul ofera facilitati premium ce le asigura rezidentilor un grad de confort sporit:

 

camere spatioase si luminoase cu 1 – 4 paturi;
televizor/cablu TV, telefon;
sistem de încalzire reglabil;
aer conditionat;
paturi speciale;
lenjerie de pat si prosoape schimbate ori de câte ori este nevoie;
curatenie în camera (zilnic sau ori de câte ori este nevoie);
grupuri sanitare adaptate, complete si moderne;
2 bucatarii cu dotari moderne (se servesc trei mese principale si doua gustari pe zi);
sala de mese;
lift interior;
curte interioara, gradina, terasa;
spalatorie.

...
Affinity Triumf Residence

Centrul Affinity Zorileanu este pozitionat într-una dintre cele mai dinamice zone din nordul Bucurestiului, în imediata apropiere a Pietei Domenii, la mica distanta de Mânastirea Casin si Arcul de Triumf. Cladirea, parte din mixul stilurilor arhitecturale ale zonei, a suferit o serie de schimbari foarte necesare pentru a îi creste gradul de confort si utilitate.

 

Pentru ca spatiile generoase si camerele spatioase au permis, amenajarea interioara s-a concentrat atât pe accesibilitatea necesara unui centru de recuperare, cât si pe un design somptuos si elegant. Toate modificarile s-au facut luând în calcul variile nevoi ale persoanelor vârstnice.
 
Centrul ofera facilitati atât pentru persoane care au nevoie de îngrijire de baza si supraveghere cât si pentru vârstnici în perioade de recuperare sau cu probleme de memorie. În acest sens, centrul a fost echipat si cu aparatura medicala de baza.

 

Desigur, centrul are asistenta cabinetului medical de medicina generala de familie Affinity, care include medici primari cu peste 30 de ani de experienta, asistente, infirmiere, si fizio si kinetoterapeuti calificati si atent pregatiti.
 
Affinity Zorileanu este un centru spatios si elegant dar care ofera si intimitate. Un loc potrivit pentru persoane care simt nevoia de siguranta, care îsi doresc sa socializeze si care vor sa evite sentimentul de izolare fizica.

 

Pentru ca stim cât de importanta este calitatea vietii în aceasta etapa a batrânetii, ne dorim ca centrul sa  ofere cele mai bune conditii vârstnicilor care ne fac bucuria de a deveni rezidenti.

Categorii
Date de contact
0754021111
Str. Alexandru Constantinescu, nr. 33, sector 1
Distribuie