Affinity Life Care - Camine de batrani Bucuresti

Affinity Pipera Residence

...
Cazare in regim hotelier all inclusive 4*

Cele doua vile situate în Pipera, într-o zona rezidentiala, dispun de câte o curte cu foisor si gradina de flori si asigura rezidentilor tot confortul pe care l-ar avea acasa:

camere spatioase si luminoase, cu 1 – 4 paturi;
televizor/cablu TV, telefon;
sistem de încalzire reglabil;
aer conditionat;
paturi speciale;
lenjerie de pat si prosoape schimbate ori de câte ori este nevoie;
curatenie în camera (zilnic sau ori de câte ori este nevoie);
grupuri sanitare adaptate, complete si moderne;
bucatarie cu dotari moderne (se servesc trei mese principale si doua gustari pe zi);
sala de mese;
gradina, foisoare;
servicii de spalatorie.

...
Affinity Pipera Residence

Centrul Affinity Pipera Residence este situat într-una din cele mai elegante zone din nordul Bucurestiului. Este un complex de doua vile moderne cu gradina de flori si curte cu foisor, ce pastreaza atmosfera de casa primitoare. Interiorul a fost modificat în mod corespunzator, pentru a asigura accesul facil pentru seniori si persoane cu mobilitate redusa.

Ne dorim ca Centrele Affinity sa reprezinte locul intim si familiar, unde rezidentii pot face o trecere usoara de la confortul de acasa, la cel oferit de un centru de îngrijire seniori, la care se adauga sentimentul de siguranta, linistea si serviciile medicale premium oferite de acesta.
 
Facilitatile centrului nostru permit cazarea atât pentru persoane care au nevoie de îngrijire de baza si supraveghere, dar si pentru vârstnici în perioade de recuperare sau cu probleme de memorie.

Affinity Pipera Residence beneficiaza de asistenta cabinetului medical de medicina generala de familie care include medici primari cu peste 30 de ani de experienta, cât si de medici geriatri, psihologi, asistente, infirmiere si kinetoterapeuti calificati si atent pregatiti. Serviciile sunt completate cu asistenta nutritionistului (centrul dispunând de bucatarie proprie) si a medicilor colaboratori.
 
Pentru unele persoane, în aceasta etapa a vietii, pastrarea intimitatii si a sentimentului de „acasa” este esentiala. Affinity Pipera Residence este o casa primitoare, in care rezidentii sunt îngrijiti cu respect, discretie si blândete, urmarindu-se constant cresterea calitatii vietii acestora.

Categorii
Date de contact
0754021111
Str. Alexandru Constantinescu, nr. 33, sector 1
Distribuie