Paul - Agentie funerara Bucuresti

Aranjamente florale

...
Aranjamente florale

O inmormantare fara aranjamente florale este aproape de neimaginat. Cu ajutorul florilor, familia si apropiatii persoanei trecute in nefiinta aduc un tribut, un ultim omagiu acesteia, iar ceilalti isi exprima cel mai bine regretul cu privire la acest eveniment tragic, aducand totodata mangaiere si alinare membrilor familiei indoliate.

Pentru ca suntem constienti de semnificatia, si totodata importanta florilor in cadrul unei inmormantari, va stam la dispozitie pentru realizarea unor aranjamente florale cu adevarat deosebite, care vor incanta privirile intr-un context atat de trist, si vor exprima fidel sentimentul de regret pe care il simtiti in astfel de momente.

Aranjamente florale traditionale: jerbe si coroane

Cele mai populare aranjamente florale pentru  pentru inmormantare sunt jerbele si coroanele. Pentru realizarea acestora, dispunem de personal cu simt estetic care, impreuna cu dumneavoastra, va da nastere unor aranjamente intr-adevar remarcabile din punct de vedere al aspectului.

In realizarea lor, tinem cont de cerintele, nevoile si nu in ultimul rand, preferintele dumneavoastra in materie de dimensiuni, tipul florilor dorite, paleta cromatica predominanta si alte aspecte asemanatoare.

Desi cei care au trecut in nefiinta nu mai au posibilitatea de a se bucura de frumusetea florilor, suntem de parere ca in cadrul unei inmormantari, aranjamentele trebuie realizate din flori naturale si nu artificiale, care ele insasi te duc cu gandul la moarte.

Prin urmare, indiferent ca este vorba de jerbe, coroane sau buchete, folosim doar flori naturale chiar din floraria pe care o detinem. Realizam diferite combinatii de flori, pe care le aranjam intr-un mod estetic, in scopul obtinerii unor aranjamente florale pe masura.

Categorii
Date de contact
0722882411; 0761588895
Bd. Theodor Pallady , Nr.2, sector 3, Bucuresti
Distribuie