A & M Grup Company 2000 - Transport rutier de marfa, Bucuresti

Servicii

...
Servicii

Solutiile de TRANSPORT RUTIER marfa, atat international cat si national, se efectueaza in regim auto de camion complet dar si grupaj de marfa pe camioane specializate pentru orice tip de produs.

Mijloacele de transport oferite in cadrul solutiilor se adapteaza nevoilor clientilor nostri pentru transporturi interne sau internationale atat la export cat si la import: camioane 20 tone, camioane cu prelata (avand volum si dimensiuni multiple), camion cu remorca, semiremorca, camion jumbo, cisterna, agabaritic, semiremorca pentru transportul de autoturisme, transport frigorific, izoterme, dube termoking, semiremorci dube, precum si dube simple, camioane cu abilitare ADR pentru transportul de marfuri periculoase.

Pentru transport marfuri in cantitati reduse (paleti, cutii, baloti, etc), la cerere, putem realiza grupaje de marfuri pentru camioane sau microbuze care pot prelua in mod operativ marfa pentru diferite trasee rutiere din Romania dar si din majoritatea statelor europene. Aceasta modalitate de transport international este avantajoasa atat pentru transportatori cit si pentru clientii nostri.

A&M GRUP COMPANY 2000 va ofera solutii de transport agabaritic pentru marfuri cu gabarit depasit. Pentru astfel de marfuri ce depasesc greutatea, si/sau una din dimensiunile (lungime, latime, inaltime) normale autorizate pentru trafic, A&M GRUP COMPANY 2000 poate organiza expeditia atat la exportul din Romania dar si la import.

A&M GRUP COMPANY 2000 organizeaza, la cerere, transporturi speciale, de marfuri periculoase in special in varianta auto, dar si containerizat (in modurile prezentate auto sau maritim).

Categorii
Date de contact
0213671071; Fax: 0213671074
Ramnicu Valcea, Nr.2, bl. S12, Sector 3, Bucuresti
Distribuie