Analko Aluminium Industry, Automatizari porti, usi, bariere - Jilava / Ilfov

Usi de garaj

...
UȘI SECȚIONALE REZIDENȚIALE

Practice și economice, asigură un câștig de spațiu prin acționarea lor în plan vertical după care glisează până se aliniază paralel cu plafonul și se disting printr-o ușurință a acționării. Ușa Analko asigură un nivel înalt de protecție prin panourile cu perete dublu din oțel galvanizat, accesoriile și sistemele de acționare electrică utilizate.

Caracteristici standard uși secționale rezidențiale: – Dimensiuni de: lățime max. – 5.000 mm, înălțime  max. – 3.000 mm; – Greutate Maximă a ușii: 165 kg; – Panel termoizolant, grosime – 40 mm, diferite modele (casetat, dungi late, dungi înguste, neted, stucco); – Foi de tablă din oțel galvanizat cu miez de poliuretan; – Ușile sunt echipate cu garnitură flexibilă și rezistentă pe toată circumferința ușii; – Ușile acționate manual sunt prevăzute cu mâner; – Arcuri de torsiune cu aproximativ 20.000  de cicluri (închidere-deschidere).

 

Dotări opționale: – ochiuri vitrate; – ușă pietonală; – motor cu telecomandă/buton; – pentru acționările cu motor ușile sunt echipate și cu lanț de manevrare în caz de pană de electricitate.

Ușile respectă standardul de siguranță European DIN EN 1452. Oferă protecție optimă pentru autoturismul dumneavoastră. Au o funcționare complet silențioasă. RSC (Rezistent, Sigur, Convenabil)

...
Usi garaj glisante

Proiectat pentru toate situațiile built-in, în funcție de spațiul disponibil, sistemul de uși garaj glisante include următoarele caracteristici:

Detalii tehnice:

  • Potrivit pentru garaje simple sau duble, Lățime Max. = 5.000 mm, Înălțime Max. = 2.500 de mm;
  • Greutatea maximă ușă este 165 kg, Max. Panou 13 kg / mp).

...
Usi de garaj tip rulou

Acestea reprezintă o soluție sigură pentru uz rezidențial, comercial și industrial.

Fabricate sub cele mai stricte norme de siguranță și durabilitate din oțel galvanizat, impecabil finisat și vopsit electrostatic într-o mare varietate de culori, precedate de prelucrarea specială a foii de metal. Etanșeitatea oferă o funcționare silențioasă, datorită dopurilor de plastic laterale poliamidice și driverelor cu ștanțare cauciuc.

De asemenea, cu ajutorul „slide-urilor” se evită frecarea metal pe metal. Ultima foaie (prag) este un profil special de oțel puternic de 1,5 grosime, ceea ce face posibilă adăugarea de profile speciale din PVC cu aripi duble (cu bule) care oferă o mai mare etanșeitate.

Este înfășurat în oțel galvanizat armat F60 sau F76, cu un tambur rotativ sau în rulmenți turbo, în funcție de dimensiunile de închidere.

Prevăzut cu bară de siguranță pentru protecție în caz de vânt puternic.

Se pot acționa manual sau electric, fără să facă zgomot, la standarde înalte ale UE, cu frână electrică și operare manuală în caz de pană de curent.

Oferă un cod special pentru telecomandă, programat printr-o combinație de coduri de blocare electronică. Se pot folosi, de asemenea, butoanele sau cheia.

Perforate Acesta combină puterea și securitatea cu posibilitatea de contact vizual în interiorul ecranului. Din acest motiv, este ideal pentru magazine și bănci.

Făcute din foi de metal cu lamele găurite 25 mm – Ch17 mm cu prese speciale, oferind lumină și ventilație zonei.

Se poate deschide până la 6 m, fără stâlp intermediar.