Analko Aluminium Industry, Automatizari porti, usi, bariere - Jilava / Ilfov

Usi

...
Usi multifunctionale

Ușă metalică într-un singur canat, reversibilă, este asamblată într-o ramă metalică de oțel foarte rezistentă pe cele 4 laturi. Foaia de ușa este vopsită în câmp electrostatic cu pudre poliesterice cu finisaj în relief RAL 9010, cu cleme ce se deschid și găuri pentru a fixa șuruburile extensibile, are 2 balamale de dimensiuni reduse 98×16.5 mmø, grosime totală a foii de oțel galvanizată 53 mm, miez de fagure, mâner siguranță de plastic negru, cheie și butuc. Ușa poate avea și găuri de ventilație în formă de triunghi în cele patru colțuri ale ei.

...
Usi rezistente la foc

Usa rezistenta la foc 60 min/Door EI2 60

Ușa metalică rezistentă la foc 60 minute, reversibilă, este asamblată într-o ramă metalică de oțel foarte rezistentă pe cele 4 laturi.

Foaia de ușă este vopsită în câmp electrostatic cu pudre poliesterice cu finisaj în relief RAL 9010, cu cleme ce se deschid și găuri pentru a fixa șuruburile extensibile, are 1 balama cu arc și o balama cu reazem, grosime totală a foii de oțel galvanizat 53 mm, miez rezistent la foc, garnitură termo între ramă și foaia de ușă,

un șurub de fixare pe partea balamalei, mâner negru de siguranță cu miez de oțel, cheie și butuc.

...
Usi glisante

ARIA DE ÎNTREBUINȚARE A UȘILOR GLISANTE REZISTENTE LA FOC

Ușile glisante rezistente la foc sunt în general folosite pentru deschiderile largi din zidurile rezistente la foc ale clădirilor din sfera depozitelor industriale, hangare ale fabricilor, mall-uri, garaje, hangare, săli de târguri și alte deschideri similare prin care trebuie să treacă elevatoare sau alte echipamente de mari dimensiuni. Ușile glisante sunt de asemenea folosite în forme de dimensiuni mai mici deoarece sarcina de deschidere este mai mica în comparație cu ușile obișnuite, cu balamale.