Aristo Property Management administrare imobile, proprietati Bucuresti

Servicii pentru Asociatii de proprietari

...
Management esential

Orice proprietate bine administrata inseamna existenta unui manager cu experienta. Aristo va ofera un serviciu esential, realizat de un profesionist dedicat nevoilor dumneavoastra.

La Aristo respectam prevederile legislative si standardele pietei, de aceea, managerii nostri sunt oameni cu experienta si competenta în procedurile administrative. Managerii lucreaza îndeaproape cu comitetele asociatiilor, prestatorii de servicii si institutii ale statului. Managementul esential abordeaza condominiul ca un tot unitar, atât din punct de vedere al intereselor locatarilor, cât si al gestionarii aspectelor de zi cu zi care apar în viata colectivitatii.

 

...
Management financiar contabil

Stii in orice moment ce se intampla cu banii tai Iti punem la dispozitie un sistem de incasare si decontare foarte transparent prin internet si banca, practic gratuit, dar si un generator de venituri din dobanzi la contul curent comparabile cu dobanzile la depozite.

 

Marele avantaj este ca admnistratorul nu mai poate fi tentat sa efectueze cheltuieli mari sau nejustificate, iar comitetul (sau presedintele) decide prioritatea cheltuirii banilor precum si verificarea fluxului de numerar. Toti proprietarii vor intelege modul de impartire a cheltuielilor comune prin urmatoarele servicii:

  • Gestiunea bunurilor si fondurilor banesti ale asociatiei
  • Intocmirea si pastrarea evidentelor contabile in partida simpla
  • Intocmirea listelor lunare de distribuire a cheltuielilor comune
  • Evidenta documentelor financiare ale asociatiei de proprietari si depunerea declaratiilor fiscale
  • Plata facturilor furnizorilor de utilitati si urmarirea derularii contractelor cu acestia
  • Plata lunara a taxelor si impozitelor
  • Incasarea la sediul asociatiei a cotelor de contributie aferente unitatilor locative
  • Alte atributii impuse de legislatia in vigoare sau solicitate de asociatia de proprietari

...
Intretinere si mici reparatii

Pentru orice condominiu, calitatea întretinerii si atentia acordata micilor reparatii fac viata de zi cu zi mai usoara atât pentru conducerea asociatiei, cât si pentru locatari.

Serviciul de Întretinere si Mici Reparatii este prestat de un Tehnician - Operator de Imobil, care se deplaseaza la locatie de doua - opt ori pe luna pentru a inspecta sistemele tehnice.

 

...
Casierie si Trezorerie Condominiala

Casierie si Trezorerie Condominiala

Serviciul de Casierie si Trezorerie condominiala ofera locatarilor si asociatiilor transparenta si promptitudine în operatiunile de încasare a cotelor de întretinere si plata furnizorilor de utilitati.