Aristo Property Management administrare imobile, proprietati Bucuresti

Proprietati individuale

...
Administrare Curenta

Orice proprietate imobiliară, atunci când este administrată profesionist, poate functiona ca un business de succes. Acesta este principiul pe care am construit pachetul dedicat proprietătilor imobiliare individuale: servicii de bază sau optionale care vă asigură venituri constante, cu cheltuieli (financiare, de timp si … nervi) diminuate fată de varianta traditională, în care vă ocupati chiar dumneavoastră de toate cele necesare.

Managerul de imobil căruia îi este alocată proprietatea dumneavoastră stie mereu cum stau lucrurile, vă reprezintă atunci când e cazul si intervine prompt - împreună cu specialistii relevanti  – ori de câte ori este nevoie.

Baza acestui pachet o reprezintă serviciile de Administrare Curentă, care asigură păstrarea capacitătii imobilului dumneavoastră de a genera venituri. Iar un imobil produce bani doar dacă întruneste două conditii: să fie func?ional si să aibă un aspect corespunzător. În plus, ca în orice business, este important să stiti cum stau lucrurile, să fiti la zi cu plătile furnizorilor si cu … încasarea chiriei!

Concret, este vorba despre:

Verificarea stării tehnico-functionale: – inspectăm prin vizite lunare starea tehnico-functională a imobilului

– vă comunicăm prompt dacă am constatat ceva în neregulă – ridicăm si sortăm corespondenta la fiecare vizită

Monitorizarea utilitătilor:

– supraveghem derularea contractelor de utilităti si monitorizăm facturile emise de furnizori

– verificăm citirile de contoare si comunicăm indexurile

– înregistrăm statusul utilitătilor monitorizate (pe principiul "Consumat – Facturat – Plătit – Recuperat")

Plătile si încasările curente:

– facem plătile curente (legate de existenta si exploatarea proprietătii)

– încasăm garantia de la chirias si o depunem în contul de garantii – emitem si trimitem lunar factura de chirie

– încasăm chiria (în cont sau numerar) si o depunem în contul colector

– transferăm în contul dumneavoastră sumele care vă sunt destinate

Preluăm, deci, toate sarcinile repetitive inerente oricărui imobil: drumuri, telefoane, cozi la bancă sau sesiuni de banking online, stocare si comparare de indexuri, facturi si ordine de plată si asa mai departe. Imobilul dumneavoastră este pe mâini bune si produce venituri, fără să vă consume timp!

Serviciile de Administrare Curentă vă sunt sunt oferite pe bază de abonament, cu un tarif începând de la 25 EURO/ lună. Factura se poate face cu sau fără TVA, la cursul BNR EURO-RON din data emiterii facturii. Aria de acoperire: Municipiul Bucuresti si localitătile aflate la maximum 15 km de centrul Bucurestiului.

Ca si client al serviciilor de Administrare Curentă, puteti opta si pentru unul sau mai multe dintre serviciile optionale:

  • Management al Solicitărilor Exceptionale
  • Manangement al relatiei cu ANAF
  • Găsire de Chiriasi Buni
  • Cură?enie pentru Închiriere

Tarif lunar

  • Imobil standard: 25.00 EURO (suprafata utilă < 100m2)
  • Imobil superior: 35.00 EURO (suprafata utilă > 100m2)

...
Gasire chiriasi buni

Folosind serviciile de Administrare Curentă vă asigurati că imobilul dumneavoastră este în stare bună de functionare si că arată corespunzător. Până la închiriere mai aveti un singur pas: găsirea chiriasului. Prin serviciile de Găsire de Chiriasi Buni ne asigurăm că faceti acest pas … în directia bună!

Serviciile de Găsire de Chiriasi Buni este oferit în parteneriat cu REMAX, re?eaua real-estate numărul 1 în lume: oameni experimentati si atenti la toate detalii, alături de care sansele de a avea un chirias bun cresc foarte mult.

...
Relatia cu ANAF

Cu serviciile de Administrare Curentă, imobilul dumneavoastră este pe mâini bune si produce venituri. Venituri care sunt, însă, o sursă nu doar de profit, ci si de consum de timp sau de nervi…

Cu serviciile de Manangement al relatiei cu ANAF uitati de cozi, de fotocopii, de formulările si formularele greu de înteles: la ARISTO, vorbim limba Fiscului, cunoastem legislatia si avem răbdarea foarte bine antrenată!