AZAY DESIGN - Flowers & Plants Design interior cu plante

Gradini Verticale

...
Plante Artificiale

Gradinile verticale realizate din plante artificiale sunt optiunea corecta atunci cand conditiile de luminozitate si temperatura nu permit sa optam pentru plante naturale.

Panouri modulare in modele predefinite sau compozitii personalizate, gradinile verticale pot fi amplasate in interior sau in exterior, cu proprietati UV sau fire-retardant.

Fie ca doriti sa dati personalitate unui perete sau doar sa mascati ceva, gradinile verticale sunt o varianta versatila ce nu necesita ulterior ingrijire speciala.

Gradinile verticale din plante artificiale se monteaza rapid, fiind astfel o solutie buna atunci cand trebuie sa decoram un spatiu intr-un timp scurt.Tehnologiile avansate au determinat productia de plante artificiale cu un aspect natural, deseori acestea fiind considerate plante naturale.

...
Plante Stabilizate

Gradinile verticale din plante stabilizate pot fi realizate sub forma unei decoratiuni de perete.

Designerii nostri creeaza modele spectaculoase din plante stabilizate, imitand natura si aducand-o cat mai aproape de noi.

Pentru ca tot ceea ce este special in viata ar trebui sa dureze pentru totdeauna, plantele stabilizate sunt optiunea cea mai potrivita pentru a decora un spatiu care sa transmita incredere si durabilitate.

Plantele stabilizate sunt o optiune inedita, cu ajutorul carora putem realiza un design exclusivist sub forma unui tablou sau a unui aranjament elegant.

...
Plante Naturale

Explorati avantajele minunate ale plantelor si prin intermediul gradinilor verticale!

Aveti o idee pentru urmatorul dumneavoastra proiect de amenajare? Cautati sa incorporati plantele in spatiul pe care il proiectati? Sunteti in locul potrivit!

Suntem promotori ai proiectarii durabile, menite sa permita cladirilor si ocupantilor sa functioneze cat mai bine.

Plantele sunt o decoratiune perfecta in spatiile de birouri. Un studiu realizat de Universitatea din Queensland, Australia arata ca un birou decorat cu plante poate creste productivitatea angajatilor cu pana la 15%.

Peretii verzi sunt solutia perfecta pentru transformarea peretilor goi in oaze vii verzi. Va oferim diverse posibilitati in toate formele si dimensiunile, pentru interior si exterior, pentru hidrocultura si cultura solului, modular sau confectionat pe masura. Pe scurt, exista o solutie adecvata pentru fiecare situatie.

Gradinile verticale pot fi si modulare devenind paravane verzi, ce delimiteaza spatiul, reduc zgomotul ambiental si creeaza zone cu intimitate. Realizate din acelasi tip de planta sau din plante diferite cu sau fara flori, gradinile verticale aduc un plus de valoare spatiului, fiind solutia perfecta pentru a aduce natura mai aproape de noi.

Va propunem solutia ideala pentru compartimentarea spatiilor: un perete verde mobil, bidirectional cu plante naturale. Avand un aspect frumos si elegant, cu finisaje de calitate premium, acesta ajuta la delimitarea spatiilor, crearea de intimitate si reducerea zgomotului ambiental.

Peretii verzi au nevoie de spatiu relativ limitat, oferind o experienta verde optima pentru oaspetii dumneavoastra.

Oferiti-le angajatilor un mediu uimitor cu un design frumos si durabil, care sa le permita sa aiba o conexiune emotionala cu spatiul in care isi desfasoara activitatea!

Gradinile verticale naturale pentru exterior reprezinta o solutie inteligenta pentru a face fata schimbarilor climatice din zonele urbane. Plantele sunt unul dintre cele mai importante moduri de a regla temperaturile extreme si de a regla umiditatea din atmosfera. Un alt avantaj este ca o gradina verticala are un impact pozitiv asupra sanatatii si fericirii oamenilor. O gradina verticala pentru exterior ofera avantaje considerabile pentru mediu si oameni si este o solutie excelenta pentru a avea un oras durabil, viabil si rezistent la clima.

Partenerii nostri sunt lideri ai pietei mondiale in solutii de pereti vii. Oferim gradini verticale puternice si sanatoase, de aceea calitatea plantelor este de o importanta vitala. Pentru inflorirea luxurianta si pentru a avea un perete permanent verde, este important ca soiurile de plante sa fie selectate cu atentie. Optam pentru plante perene aspectuoase si rezistente, livrand pereti verzi cu un grad de acoperire cu plante de 90%.

Selectia este special gandita in functie de amplasarea in exterior sau in interior, de conditii climatice sau design-ul interior al spatiului pe care gradina verde urmeaza sa il decoreze.

Daca veti opta pentru un contract de intretinere, va garantam ca proiectul dumneavoastra va fi permanent verde si atractiv.

Categorii
Date de contact
0749279591
Str. Poterasi, Nr. 34, Sector 4,
Distribuie