AZAY DESIGN - Flowers & Plants Design interior cu plante

Peisagistica

...
Acoperis Verde

Echipamente avansate, proiectare profesionala, productie excelenta, un sistem perfect de asigurare a calitatii si servicii post-vanzare in timp util reprezinta angajamentul nostru fata de fiecare client.

Un acoperis verde are avantaje la nivel economic, ecologic si social. Acoperisurile verzi fac parte din constructia rezistenta la clima.

Spatiile verzi au devenit din ce in ce mai mici in zonele urbane. O solutie obligatorie devine verdeata pe acoperis. Un acoperis verde nu este doar atragator vizual, acesta ofera si multe alte avantaje, precum tamponarea apei, reduce temperatura mediului, izolareaza fonic, purifica aerul, economiseste energie si regleaza temperatura interioara, creste valoarea imobilului si incurajeaza biodiversitatea.

...
Ingrijire spatii verzi

Noi stim ca natura este necontenita - si necesita atentie constanta. De aceea ne asistam clientii permanent si ne asiguram ca spatiile verzi beneficiaza de ingrijirea de care au nevoie pentru a-si arata cel mai bine valoarea, in fiecare sezon, oferindu-va:

  • Ingrijirea completa a plantelor dupa un program bine stabilit astfel incat sa fie aplicate toate operatiunile necesare
  • Tratamente fitosanitare, de combatere si prevenire
  • Fertilizari periodice
  • Permanenta pe toata durata anului (inclusiv concedii)

Oferim servicii pofesionale pentru ca spatiile verzi sa arate impecabil. Venim si plecam in liniste, iar munca noastra atenta face ca frumusetea naturii sa para fara efort.

Puteti opta pentru un abonament ce presupune vizite regulate sau pentru interventii punctuale.

Experienta noastra nu se opreste odata ce planta dumneavoastra paraseste sera. Suntem aici pentru a va ajuta cu toate intrebarile de ingrijire a plantelor. De la instructiuni de ingrijire simple, personalizate, pana la asistenta unui expert in timp real, dorim sa facilitam ingrijirea plantelor.

...
Locuri de joaca

Amenajam cu profesionalism si responsabilitate spatii de joaca pentru copii.

Colaboram cu furnizori specializati care detin expertiza necesara producerii de echipamente cu grad maxim de siguranta, care sa ofere bucurie si incantare copiilor.

Echipa noastra de montatori respecta cu strictete instructiunile, precum si distantele de siguranta prevazute in documentatie de catre producator.

Propunem parcuri tematice, din materiale ecologice de calitate superioara cu sisteme de ancorare solide, ce ofera siguranta.

...
Rezidential

De milenii, gradinile au inspirat mintile creative, inclusiv pe cele ale designerilor. Moda si florile au colaborat gratios intotdeauna. Este ca un parteneriat natural, un fel incantator de polenizare incrucisata.

Pasiunea pentru gradini ii caracterizeaza in egala masura si pe arhitectii si designerii de interior, toti fiind influentati de formele delicate sau dramatice ale naturii.

Proiectul de design este prima etapa a amenajarii spatiului sau curtii dumneavoastra si incepe cu viziunea dumneavoastra despre cum trebuie sa arate spatiul sau gradina perfecta. De aceea, colaboram indeaproape cu dumneavoastra pentru a realiza un proiect frumos, care va imbogati viata dumneavoastra, adaugand plus valoare spatiului respectiv.

Fiecare spatiu verde este unic, astfel si pentru noi, fiecare proiect este un nou inceput. Fara modele predefinite, fara reciclarea proiectelor anterioare. Echipa noastra experimentata de designeri, horticultori si manageri de proiect va lucra pentru a intelege ce inseamna un spatiu amenajajat cu gust floral pentru tine.

...
Proiectare

Oferim consultanta personalizata, echipa noastra fiind formata din unii dintre cei mai buni specialisti in materie de proiectare peisagera.

Colaboram  indeaproape cu peisagisti pentru a amenaja spatiile verzi pentru companii, hoteluri, spatii comerciale sau resedinte private. Fie ca este vorba de designul conceptual initial, de furnizarea de plante si solutii de amenajare peisagera, aducem creativitate, atentie la detalii si expertiza.

Proiectul de design este prima etapa a amenajarii si incepe cu viziunea dumneavoastra despre cum trebuie sa arate spatiul sau gradina perfecta. Oferim servicii ireprosabile de proiectare pentru a livra un proiect frumos, care va imbogati viata dumneavoastra, adaugand plus valoare spatiului respectiv.

...
Cladiri de birouri

Scopul nostru este sa amenajam spatiul indicat de client astfel incat sa faca o diferenta in viata acestuia. Propunem un design ecologic pentru spatiile verzi, practici de intretinere progresive, de ultima generatie, cu impact nociv redus asupra mediului.

AZAY DESIGN pune la dispozitie un manager de cont dedicat care preia cererile clientilor si le transmite in timp real membrilor echipei noastre aflati pe teren. Echipele noastre planifica totul in cele mai mici detalii pentru a asigura un serviciu ireprosabil si fara surprize.

Echipa de peisagisti va propune o amenajare peisagera care sa aduca natura si mai aproape de cladirile de birouri, ducand la o simbioza urbana.

Viata poate fi atat de aglomerata si rapida incat nu avem deseori sansa de a admira natura. 80% dintre noi traim in zone urbane, unde ne petrecem 90% din timp in interior – aproape ca am uitat complet de natura. Plantele ne pot ajuta sa ne re-conectam la natura. Cu rezultate precum imbunatatirea sanatatii angajatilor, productivitate crescuta, spatiile verzi cu plante din zonele de recreere exterioare create special pentru angajatii dumneavostra va pot ajuta sa va atingeti obiectivele de businees intr-un mediu frumos, durabil si sanatos!

Categorii
Date de contact
0749279591
Str. Poterasi, Nr. 34, Sector 4,
Distribuie