Centrul rezidential Amalia si Sef Rabin Dr. Moses Rosen

Îngrijire și asistență

...
Ingrijire si asistenta

Fie ca este vorba despre îngrijire de odihna si recreere, îngrijire continua sau îngrijire cu asistenta medicala, din experienta acumulata în cei 35 de ani de activitate, grija noastra se îndreapta atât asupra mentinerii capacitatii functionale a persoanelor cu grad de independenta mai mare cât si asupra activitatilor ocupationale pentru persoane cu diferite grade de dependenta.

Personalul este calificat în vederea îngrijirii individuale si a supravegherii permanente, a igienizarii si toaletarii ori de câte ori este nevoie, a acordarii de asistenta la servirea meselor, la activitatile zilnice si la deplasarile în interior si exterior precum si la curatenia spatiului locativ.

Scopul este acela de a veni în întâmpinarea nevoilor, de a mentine si dezvolta abilitatile de autoîngrijire în vederea extinderii autonomiei personale si de a identifica si noi abilitati de care rezidentii devin constienti pe parcursul implicarii în programele Clubului de Ergoterapie si Creatie sau în activitati ocupationale în general. din experienta acumulata în cei 35 de ani de activitate, grija noastra se îndreapta atât asupra mentinerii capacitatii functionale a persoanelor cu grad de independenta mai mare, cât si asupra activitatilor ocupationale pentru persoane cu diferite grade de dependenta. Personalul este calificat în vederea îngrijirii individuale si a supravegherii permanente, a igienizarii si toaletarii ori de câte ori este nevoie, a acordarii de asistenta la servirea meselor, la activitatile zilnice si la deplasarile în interior si exterior, precum si la curatenia spatiului locativ.

...
Ingrijire de odihna si recreere

 Acest tip de îngrijire se adreseaza persoanelor independente si ofera libertatea de miscare si continuarea unei vietii private a unei persoane în vârsta, cu sprijin suplimentar al personalului nostru de îngrijire.

Se ofera asistenta la nevoie în activitatile zilinice, cum ar fi servirea mesei, baie, îmbracare, servicii de spalatorie, menaj, precum si asistenta cu medicamente. Fie ca este o mana de ajutor atunci când se imbraca sau un memento prietenos pentru servirea meselor sau administrarea medicatiei, rezidentii au securitatea si confortul unei asistente 24 de ore pe zi.

Servicii asigurate: Alimentatie adaptata nevoilor – 3 mese pe zi + 2 gustari. Controlul medicatiei.  Menaj. Convietuire asistata. Monitorizare medicala. Asistenta sociala. Activitati recreative.

...
Ingrijire continua

Acest tip de îngrijire se adreseaza persoanelor independente si ofera libertatea de miscare si a continuarea unei vietii private a unei persoane în vârsta, cu sprijin suplimentar al personalului nostru de îngrijire. Se ofera asistenta la nevoie în activitatile zilinice, cum ar fi servirea mesei, baie, îmbracare, servicii de spalatorie, menaj, precum si asistenta cu medicamente. Fie ca este o mana de ajutor atunci când se imbraca sau un memento prietenos pentru servirea meselor sau administrarea medicatiei, rezidentii au securitatea si confortul unei asistente 24 de ore pe zi.

Servicii asigurate:  Alimentatie adaptata nevoilor – 3 mese pe zi + 2 gustari. Controlul medicatiei. Menaj.  Convietuire asistata. Monitorizare medicala. Asistenta sociala. ctivitati recreative

...
Ingrijire cu asistenta medicala

Serviciile de ingrijire cu asistenta medicala se adreseaza în mod special persoanelor cu o boala cronica sau cu invaliditate, care au nevoie de asistenta medicala permanente pentru diferite situatii-recuperare în urma unei traume, tinerea sub control a anumitor afectiuni medicale sau îngrijirea în cazuri speciale (persoane dependente total sau cazuri oncologice).

Serviciile medicale asigurate 24/7 includ consultatii psihiatrice, diete personalizate în functie de recomandarile medicale, kinetoterapeut si fizioterapeut, psiholog si art terapeut.

Servicii asigurate:

Alimentatie adaptata nevoilor – 3 mese pe zi + 2 gustari

Controlul si administrarea medicatiei

Menaj

Convietuire asistata 24/7

Monitorizare medicala 24/7

Recuperare medicala în functie de recomandarile medicale

Asistenta sociala

Activitati recreative 

Categorii
Date de contact
0216673633; 0760670955
Strada Jimbolia, Nr. 105, Sector 1,
Distribuie