Best Invest Group ZGS - Parchet laminat si plinta, Bucuresti

Parchet laminat

...
Parchet laminat 8 mm

Swiss Mega Sydney D 4479 SL

Parchet laminat imitaţie gresie pentru zone unde lemnul nu se potriveşte cu ambientul general. Chiar se poate monta oriunde, în orice spațiu indiferent de destinația acestiua. Fiind fabricat să reziste ani de zile în orice condiții și având sistemul AquaStop se poate monta inclusiv în bucătărie dar și în baie sau spații cu umiditate mare care până acum trebuiau să aibă doar gresie sau linoleum până la apariția acestui tip de parchet . Swiss Mega are calități unice pe piață la acesta oră, la grosimea de 8 mm este AC5, Clasă 33 si Aquastop.

Model: Swiss Mega Producător: KronoSwiss Fabricat în: ELVEȚIA 2.20 mp / bax 4 placi / bax 16 KG / bax 7.27 Kg / bax Clasă de trafic: 33 (cea mai mare clasă existentă) Clasă de impact: AC5 (cea mai mare clasă existentă)

...
Parchet Laminat 10 mm

Parchet Laminat 10mm Kronoswiss D3253CF Maisonette Oak

Pret cu TVA inclus /mp valabil doar pentru comenzile ce includ sistemul complet de montaj. Sistem complet = Parchet, plinta, cleme prindere plinta, coltare interioare, coltare exterioare, mufe imbinare, terminatii, folie. Daca se comanda doar parchetul pretul valabil este cel taiat.

Categorie model: Life Style Producator KronoSwiss Fabricat in ELVETIA

Grosime 10 mm Clasa de trafic AC4 / KL.32 Format placa 1380 mm x 193 mm 1.864 mp/bax 16 Kg / bax Standard V4 Garantie 25 de ani de la producator.

Rezistent la incalzirea in pardoseala.

Se poate utiliza in  zone casnice precum:

 dormitoare  livinng  locuri de luat masa  bucatarie

Se poate monta in zone cu trafic intens precum:

 birouri  hoteluri  magazine

...
Parchet Laminat 12 mm

Pret cu TVA inclus /mp valabil doar pentru comenzile ce includ sistemul complet de montaj. Sistem complet = Parchet, plinta, cleme prindere plinta, coltare interioare, coltare exterioare, mufe imbinare, terminatii, folie. Daca se comanda doar parchetul pretul valabil este cel taiat. Parchet laminat pentru incalzire electrica in pardoseala dar si pentru cea cu apa. Categorie model: Swiss Solid Producator KronoSwiss Fabricat in ELVETIA Standard V4 : Da

Arata si se simte ca o podea de lemn de esenta tare – de neegalat în profunzime și precizie prin modul in care structura corespunde perfect cu decorul . Produse cu cele mai recente tehnologii Kronoswiss. Produs dupa norme europene stricte . Pentru o viață sănătoasă , emisiile de vapori sunt la fel ca de la un lemn în starea sa naturală .

Ecologic : Fabricat din 100 % FSC Mix lemn certificat din surse locale -  produs la cea mai moderna unitate de productie din lume la ora actuala

Rezistenta : Rezistenta la trafic intens ( Cl. AC5/33 ) , zgarieturi zero – si rezistenta la impact , precum și decolorare ( anti – decolorare )

Accesibil : raport preț / performanță imbatabil în comparație cu podele tradiționale din lemn tare : Economisiți bani și timp . O întreținere foarte usoar in timp . Nu este nevoie să ceară , rămâne ca în ziua în care l-a pus dupa ani și ani de folosire.

Grosime 12 mm Clasa de trafic AC5 / KL.33 (Cea mai mare clasa de trafic existenta!) Ambalare: 5 Placi a 1380 x 193 x 12 mm = 1,33 m2 / 16 kg Garantie 30 de ani de la producator pentru trafic intens. 1.33 mp / bax

Rezistent la zgarietura, ideal pentru locatii cu trafic intens precum Hoteluri, Pensiuni, Birouri, Sali de Sport, Amfiteatru, Cinema etc.

...
Parchet Laminat 14 mm

Acesta gamă de parchet laminat este atât de aproape ca asemănare de parchetul masiv încât și cei mai mari experți cu greu își pot da seama dacă este lemn natural sau parchet laminat. Într-un format gigant cu o placă de 2025 mm x 244 mm gama Origin este poate cea mai spectaculoasă gamă de parchet care a fost fabricată până în ziua de azi! În momentul în care pui o placă lângă tine și te uiți la ea pur și simplu îți taie respirația datorită detaliului la care a fost lucrată fiecare placă în parte. Chiar se poate monta oriunde, în orice spațiu indiferent de destinația acestiua. Fiind fabricat să reziste ani de zile în orice condiții și având sistemul AquaStop se poate monta inclusiv în bucătărie dar și în baie sau spații cu umiditate mare care până acum trebuiau să aibă doar gresie sau linoleum! Rămâne doar să vedeți și dvs. acesta minune a tehnologiei moderne și veți avea numai cuvinte de laudă la adresa lui GRAND SELECTION ORIGIN!

Model: Grand Selection Origin Producător: KronoSwiss Fabricat în: ELVEȚIA 1 bax: 1.48 mp (3 plăci)-se vinde numai la bax. Kg/bax: 19 Kg Kg/mp: 12.83 Kg Clasă de trafic: 33 (cea mai mare clasă existentă) Clasă de impact: AC5 (cea mai mare clasă existentă) Suprafața: Structurată și sincronizată, fiecare nod se simte la simpla atingere cu mâna! Dimensiune placă: 2025 mm x 244 mm x 14 mm (Atenție, placă mare de 2 ml!!!) Garanție: 35 ani uzură casnică și 5 ani comercială. V4: Da Anti static : Da Anti zgârietură: Da AquaStop: Da Ecologic: Da Încălzire în pardoseală apa: Da Încălzire în pardoseală electrică: Da Rezistență termică: 0,089 R10 23/50 [(m2K)/W] Montare flotanata fără întrerupere: Da (96 mp) Montaj bucătărie: Da Montaj baie: Da

Click rapid 5G fold down: Da (cel mai ușor montaj posibil)