Best Invest Group ZGS - Parchet laminat si plinta, Bucuresti

Folie Parchet Laminat Izofloor

...
Folie parchet laminat 3mm alba

Folie parchet laminat 3mm alba. Polietilena expandata.  Pret cu TVA pe mp. Ambalare rola de 50, 100 si 150 ml. Livrare in toata Romania. Pentru vanzari en gros va rugam sa ne contactati.

Utilizare pentru: parchet laminat parchet triplustratificat parchet dublustratificat mocheta alte tipuri de podele ce trebuiesc izolate fonic sau termic.ambalare electronice, obiecte ce se pot sparge la transport, sticla, oglinda, portelan etc. Date tehnice: Material: Polietilena expandata Greutate: 0,08 kg/mp Grosime: 3 mm Densitate: 25kg/m3 Acopera denivelari ale sapei de 1,4 mm Absortie apa scazuta: 0,9 % Izolare Fonica: 16 dB Izolare Termica: 0,042 W/mK Nu este un pordus toxic

...
Izofloor polistiren extrudat 2.2 mm

Izofloor polistiren extrudat 2.2 mm la rola. Pret cu TVA pe metru patrat. Pentru cantitate mare va rugam sa ne contactati. Se vinde numai la rola de 11 mp. Nu se vand fractii! Pentru zone rezidentiale precum case, vile sau apartamente. Usor de montat in rola. Nu se mai creaza condens sub parchet si respectiv mucegai! Incarcare de peste o tona pe metru patrat. Izolare fonica 21 de dB.

...
Folie parchet aluminizata

Folie parchet aluminizata, folie aluminizata bariera de vapori pentru montaj in zone unde umiditatea poate sa fie permanenta. Aceste cazuri sunt intalnite cand avem o dusumea de lemn iar dedesubt este pamant, acesta va emite in permanenta vapori de apa iar aluminiu functioneaza ca o bariera.

Izolare fonica si termica Pret pe metru patrat. TVA inclus. Grosmie 3mm Pentru o cantitate mare va rugam sa ne contactati.