CNC Optim Grup - Certificat Energetic Bucuresti

Tarife

...
Tarife

Un certificat de perfomanță energetică CPE este un document care detaliază nivelurile de eficiență energetică a imobilului și emisiile de CO2. Performanța este evaluată de la A la G (A fiind nivelul maxim de eficiență) 

Certificatul energetic are ca scop evidențierea consumului de încălzire, apă caldă, iluminat, climatizare, ventilație. Un certificat energetic este necesar atunci când o proprietate este construită, vândută sau închiriată.

Procesul de emitere a unui certificat energetic începe cu deplasarea la fața locului și efectuarea măsurătorilor specifice la imobilul dumneavoastră, pentru evaluarea clasei energetice a proprietății.

Măsurătorile preluate de la imobil sunt prelucrate într-un program autorizat în România, de către un auditor autorizat grad I sau grad II, în funcție de tipul imobilului certificat.

Echipa noastră vine în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai bune oferte pentru realizarea certificatului de performanță energetică pentru apartamente, case, vile, clădiri rezidențiale, nerezidențiale, hale, spații comerciale.

- GARSONIERĂ - 130 lei

 - APARTAMENT 2 camere - 150 lei

- APARTAMENT 3 camere - 160 lei

- APARTAMENT 4 camere - 170 lei 

CASE, VILE, HALE, SHOWROOM-URI, SPATII COMERCIALE, CLĂDIRI ADMINISTRATIVE - 0.95-3,5 lei /mp suprafața desfășurată (minim 180 lei)

Termenul pentru realizarea certificatului este de 24 ore pentru apartamente. Certificatul elaborat fără efectuarea masurătorilor la fața locului poate fi anulat. Deplasarea pentru efectarea măsurătorilor este gratuită.

Realizăm certificate energetice în București, Ilfov precum și în mai multe zone din țară. 

Clientul este mereu pe primul loc și de aceea ne punem la dispoziție în orice moment al zilei și ne străduim să ne adaptăm programului dumneavoastră.

Vă stăm la dispoziție cu plăcere pentru detalii suplimentare și comenzi la numărul de telefon 0751 107 105