Choose Training

Cursuri resurse umane

...
INSPECTOR RESURSE UMANE Curs de Formare Profesionala

Îti doresti sa te transformi în specialistul alaturi de care orice firma de top ar vrea sa lucreze? Alatura-te urmatoarei grupe de studenti pregatiti sa devina Inspectori în domeniul Resurselor Umane! Te ajutam sa-ti formezi deprinderile necesare pentru a activa cu succes pe un astfel de post si îti punem la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a deveni un om de baza pentru compania la care lucrezi. În cadrul cursului vei învata tot ceea ce presupune functia de Inspector Resurse Umane, de la instalarea si utilizarea platformei REVISAL, pâna la întocmirea dosarului personal al salariatilor.
 
 
 
Ti-ai setat obiectivul? Noi te ajutam sa-l îndeplinesti!
Te asteptam sa iei parte la un curs complet, adaptat nevoilor tale profesionale
Interactionezi cu numerosi experti în domeniu si iei contact cu situatii reale
Îti predam notiuni teoretice actualizate la zi si te învatam sa le aplici practic
Grupele de studiu sunt organizate în functie de nivelul tau de cunostinte
Aprofundeaza si transforma-te în cel mai bun expert în domeniul tau de lucru
Orarul este extrem de flexibil si se poate adapta în functie de programul tau

...
INSPECTOR SALARIZARE

Îti doresti sa te transformi în specialistul alaturi de care orice firma de top ar vrea sa lucreze? Alatura-te urmatoarei grupe de studenti pregatiti sa devina Inspectori în domeniul Salarizarii! Te ajutam sa-ti formezi deprinderile necesare pentru a activa cu succes pe un astfel de post si îti punem la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a deveni un om de baza pentru compania la care lucrezi. În cadrul cursului vei învata tot ceea ce presupune functia de Inspector Salarizare, de la cadrul legislativ pâna la calculul salariilor.

...
SPECIALIST RESURSE UMANE

Fa totul pentru a deveni cel mai bun la jobul tau! Daca activezi în domeniul resurselor umane si îti doresti sa înveti cât mai multe strategii, politici si programe de lucru relevante, acest curs este potrivit pentru tine! Trainerii nostri sunt gata sa-ti dea imboldul de care ai nevoie în cariera ta profesionala! Te învatam cum sa-ti optimizezi timpul de lucru, care sunt cele mai bune solutii pentru diverse probleme pe care le-ai putea întâmpina atunci când lucrezi cu oamenii, cum sa cresti calitatea muncii tale si cum sa dai cel mai bun randament pe postul tau. La finalul orelor de curs, vei fi apt sa te numesti Manager în Resurse Umane, iar notiunile de leadership si coaching nu îti vor mai fi necunoscute.

Categorii
Date de contact
0752498421; 0770570209; 0724764198
Str. 23 August, Nr. 15B, Bl. P19, Sc.1, Ap. 3, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie