Choose Training

Cursuri IT

...
OPERARE PC

Este primul curs pe care ar trebui sa-l urmati pentru a sti sa utilizati corect un calculator, fiind adresat începatorilor. Cursul corespunde cerintelor actuale de pe piata muncii, absolventii nostri facând fata cu succes interviurilor de angajare în diverse domenii. Cursul este axat pe aplicatii practice, cu aplicabilitate imediata.

...
Cursuri Programare

Curs de Formare Profesionala C++

Limbajul C++ se concentreaza pe simplitate si performanta. Acest lucru permite includerea mai multor paradigme: procedurala, orientata-obiect si functionala. În ciuda vârstei înaintate, C++ este unul dintre cele mai populare limbaje de programare, fiind adesea prima optiune în dezvoltarea unei aplicatii. Cursul este axat pe aplicatii practice, cu aplicabilitate imediata.

 

Curs de Formare Profesionala Python

Cei mai multi dintre specialistii din domeniu, recomanda limbajul Python ca fiind cel mai accesibil punct de pornire în programare pentru cei care nu au interactionat pâna acum cu domeniul IT. De cele mai multe ori, a fi programator înseamna sa stii sa te adaptezi usor în orice situatie, iar Python este limbajul care se potriveste în cele mai multe scenarii. Python a cunoscut o crestere uriasa în ultimii ani, iar acum se afla în topul celor mai populare limbaje. Pentru programatorii juniori este extrem de important sa înteleaga în primul rând notiunile fundamentale de programare, iar pentru ca Python este un limbaj usor de învatat, cu o sintaxa simpla, asimilarea notiunilor de baza este cu atât mai usoara si accesibila. 

 

Curs de Formare Profesionala Web Design

Acest curs este pentru tine daca îti doresti sa-ti construiesti o cariera în domeniul IT chiar daca nu ai cunostinte tehnice anterioare. Alaturi de traineri cu experienta vei învata sa construiesti aplicatii si site-uri web folosind cele mai populare tehnologii: JavaScript, Bootstrap, HTML si CSS, iar în acelasi timp te vei pregati si pentru viitorul job prin sesiunile speciale de pregatire si coaching de cariera. Acum este posibil sa faci aceasta schimbare din confortul si siguranta casei tale.  

Categorii
Date de contact
0752498421; 0770570209; 0724764198
Str. 23 August, Nr. 15B, Bl. P19, Sc.1, Ap. 3, Otopeni, judetul Ilfov
Distribuie