Moni Star Clinic - Clinica medicala Voluntari

Gastroenterologie

...
Gastroenterologie

Gastroenterologia - Voluntari, Pipera, Ilfov este se ocupa cu diagnosticarea si tratarea bolilor digestive-hepatite, ciroze hepatice, pancreatite, litiaza biliara, gastrite, ulcer gastric, afectiuni colonice, cancere digestive, etc).

Din pacate, de foarte multe ori cei care sufera de afectiuni din sfera gastroenterologiei evita sa mearga la doctor si prefera sa mearga la farmacie pentru a primi un medicament care sa le amelioreze problema,însa aceasta este o solutie pe termen scurt sau mai grav nu este un tratament adecvat. 

În gastroenterologie sunt o serie de afectiuni care necesita monitorizare pe termen lung a pacientului, asa ca nu ezitati sa apelati la medicul gastroenterolog pentru orice senzatie de arsuri pe esofag, dureri abdominale sau tulburari ale tranzitului intestinal.

Esofagul, stomacul, colonul, pancreasul, ficatul toate acestea fac parte din sistemul dumneavoastra digestiv. Astfel va este destul de dificil conform simptomelor care sunt problemele ce tin de gastroenterologie si din acest motiv este important sa veniti la medic.  

Un rol important îi revine medicului gastroenterolog în screeningul cancerului colo-rectal, care cuprinde pacienti cu antecedente familiale de cancer colonic sau polipi colonici. Nu pe ultimul loc se afla tratamentul si consilierea pacientilor cu hepatite virale (virus B si C).

Va invitam sa ne contactati în vederea programarii unui consult de rutina, chiar daca sanatatea dumneavoastra este buna, si cu atât mai mult daca prezentati unul sau mai multe din urmatoarele simptome :

diaree cronica, constipatie cronica, sau alternanta diaree-constipatie;
urme de sânge prezent în scaun (fie rosu deschis sau foarte închis la culoare);
senzatia repetata ca dupa scaun intestinul nu se goleste complet;
senzatia frecventa de balonare si/sau crampe abdominale;
scaun care este mai subtire ca de obicei;
pierdere în greutate fara un motiv aparent;
senzatia persistenta de epuizare;
vomitat repetat.
 Servicii Oferite:
 
-consultatie de gastroenterologie 
-ecografie abdominala

Categorii
Date de contact
0213529667; 0745244808
Bd. Voluntari, nr. 44, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie