Moni Star Clinic - Clinica medicala Voluntari

Psihiatrie

...
Psihiatrie

Psihiatria este ramura medicinii axata pe diagnosticul, tratamentul si prevenirea tulburarilor mentale, emotionale si comportamentale. Beneficiem de medici terapeuti care va pot ajuta cu depistarea precoce, diagnosticarea si tratarea unor astfel de afectiuni.

Depresia este o stare mentala de tristete persistenta care poate afecta gândurile, comportamentul, emotiile si starea de bine a individului.

Persoanele depresive traiesc emotii de tristete, anxietate, lipsa de speranta, îngrijorare, neajutorare, lipsa de valoare, vinovatie, iritabilitate sau agitatie.

Ele îsi pierd interesul pentru activitati care înainte erau placute, le scade pofta de mâncare sau manânca excesiv, întâmpina probleme de concentrare a atentiei sau de luare a deciziilor.

Adesea, persoanele depresive au probleme cu somnul (insomnie sau dormit excesiv), se simt  obosite, sunt lipsite de energie sau foarte agitate si pot avea acuze somatice.

Când intensitatea simptomelor trece de o anumita limita, aceste persoane se pot gândi la sinucidere.

Daca simptomele dureaza mai mult de doua saptamâni si împiedica persoana sa îsi desfasoare normal activitatile zilnice, înseamna ca depresia este deja instalata.

În aceste conditii, stabiliti o întâlnire pentru a va consulta medicul psihiatru sau psihoterapeutul cât mai curând posibil.

Categorii
Date de contact
0213529667; 0745244808
Bd. Voluntari, nr. 44, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie