Club Sportiv Academic - Bucuresti

Jocuri Sportive

...
Cursuri de HANDBAL

Clubul sportiv Academic Bucuresti organizeaza cursuri de handbal pentru copii in Bucuresti pentru initierea si perfectionarea copiilor, la un nivel profesionist, in tainele handbalului. Cursurile de handbal se desfasoara in cadrul clubului sportiv Academic din strada Strada Fruntas Anghel Mihai, nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescu.

Handbalul este un sport de echipa care se joaca cu o minge, folosindu-se numai mainile. Meciul are loc intre doua echipe a 7 jucatori (6 jucatori de camp si un portar) pe durata a doua reprize a cate 30 de minute. Scopul jocului este de a marca cat mai multe goluri in poarta echipei adverse. Echipa care a marcat mai multe goluri castiga meciul. Handbalul este un sport frumos care te ajuta sa iti mentii corpul intr-o forma sanatoasa, imbunatateste agilitatea, flexibilitatea si sistemul cardiovascular al organismului. Este un joc rapid ce presupune forta, viteza si agilitate.

Handbalul este un sport relativ tanar, aparand in Europa la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX. Originile lui sunt insa mult mai indepartate si pot fi gasite in unele jocuri cu caracter popular practicate in Evul Mediu si in jocurile dinamice folosite in scolile din centrul si nordul Europei la inceputul secolului XIX.

Antrenamentele si cursurile de handbal se desfasoara la clubul sportiv Academic din strada Strada Fruntas Anghel Mihai nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescusector 6 Bucuresti, cu antrenorul de handbal:


Georgiana-Maria Draghici

Absolvent UNEFS

Experienta peste 5 ani

...
Cursuri de VOLEI

Cursurile de volei pentru copii organizate de clubul sportiv Academic sunt pentru initierea si perfectionarea copiilor la un nivel profesionist, in tainele voleiului.

Clubul sportiv Academic organizeaza cursuri de volei pentru copii, constand in selectia, initierea si pregatirea de sportivi in domeniul acestei ramuri sportive, precum si participarea la competitii interne si internationale.

Cursuri Volei Bucuresti - Cursuri de initiere volei copii

Se adreseaza tuturor copiilor intre 6 si 18 ani,  interesati sa invete sa joace volei intr-un cadru organizat.

Unde jucam volei ?

Sala de sport - IRIS SPORTS ARENA Bucuresti Strada Fruntas Anghel Mihai nr. 2, Sector 6, Bucuresti (recomandare : Intrare de pe artera principala Bd-ul Iulin Maniu, sala de sport se afla in spate la Cora Lujerului).

Haideti sa ne distram jucand volei impreuna! Pentru inscrieri sunati la numarul de telefon afisat.

Ion Soaca

Antrenor emerit 

peste 50 de ani de experienta

cel mai titrat antrenor de copiii si juniori din Romania

Multiplu campion national si medaliat la campionatele nationale de juniori, cadeti, sperante

Marius Iliescu

Antrenor categoria 1

Peste 40 ani experienta

Multiplu campion si medaliat la capionatele nationale de junioare

Paul Craciun

Absolvent UNEFS

Antrenor jucator

Peste 10 ani experienta

Daniela Grigoriu

Antrenor categoria 1

20 ani experienta

Antrenor vicecampiona nationala junioare 2009, 2012

Antrenor campioana nationala 2013

Antrenor locul 3 cadete campionat national 2012

Multiple participari turne finale campionat junioare

...
Cursuri de BASCHET

Clubul sportiv Academic Bucuresti organizeaza cursuri de baschet pentru copii in Bucuresti pentru initierea si perfectionarea copiilor, la un nivel profesionist, in tainele baschetului. 

Cursuri Baschet Bucuresti - Cursuri de initiere baschet copiiClubul sportiv Academic organizeaza cursuri de baschet pentru copii si ofera acestora oportunitatea de a-si îmbunatati stilul de joc, de a-si forma abilitatile necesare unui sportiv de performanta, dezvoltarea spiritului de echipa si nu în ultimul rând dezvoltarea încrederii în fortele proprii pentru a iesi învingator atât în competitii cât si în viata.Unde se desfasoara aceste cursuri de baschet?

Antrenamentele  si cursurile de baschet se vor desfasura la clubul sportiv Academic din strada Strada Fruntas Anghel Mihai nr. 2 sector 6 din Bucuresti, in spatele liceului Tudor Vladimirescusector 6 Bucuresti cu antrenorul:

Bogdan Lavrik

Absolvent UNEFS

Antrenor categoria 1

Peste 15 ani experienta

Categorii
Date de contact
0770128747
Strada Fruntas Anghel Mihai, Nr. 2 sector 6 (in spatele liceului Tudor Vladimirescu)
Distribuie