Club Sportiv Academic - Bucuresti

Sporturi individuale

...
Gimnastica Ritmica si Aerobica

Copiii si tinerii adolescenti au ocazia sa învete elementele de baza pe mai multe obiecte de acrobatie aeriana: cerc aerian, hamac aerian, esarfe. Fiecare clasa va provoca copilul într-un mediu distractiv si în deplina siguranta!

Gimnastica aeriana pentru copii este un sport spectaculos, dar si distractiv. Aceasta activitate extrascolara este pentru copiii care viseaza sa zboare, dar si pentru cei care vor sa-si învinga teama de înaltime.

Copiii de toate vârstele considera gimnastica acrobatica o disciplina distractiva, deoarece acest sport se practica în grupuri de minim 2 persoane.

Ei învata sa lucreze în echipa, sa îsi coordoneze pozitia corpului cu miscarile acrobatice realizate atat la sol cat si în aer.

Începând cu vârsta de 4 ani, printr-o modalitate amuzanta, potrivit vârstei, vom lucra si învata abilitatile acrobatice de baza.

...
Kick Boxing

Cursurile noastre de Kickboxing pentru copiii de la 6 ani in sus sunt unice pentru ca in acestea combinam un curriculum impresionant de arte martiale si o dezvoltare a caracterului de neegalat.

Clubul sportiv Academic Bucuresti organizeaza cursuri de kickboxing pentru copii pentru initierea si perfectionarea copiilor, la un nivel profesionist, in tainele jocului de handbal.

...
Badminton

Daca sunteti interesati de inscrierea copiilor dumneavoastra la cursuri organizate de badminton alaturi de antrenori specializati sau daca doriti sa practicati acest sport ca amatori pentru arderea caloriilor si imbunatatirea conditiei fizica va asteptam la clubul nostru pentru inscrieri. 

...
Karate Kyokushin

In cadrul cursurilor de Karate Kyokushin organizate de clubul sportiv Academic cei mici invata tehnici de aparare impotriva potentialilor agresori. Prin tehnicile de lupta si metodele studiate, copii isi vor depasi teama de a nu sti cum sa faca fata unui eventual atac si vor fi pregatiti sa reactioneze defensiv, intrucat isi vor imbunatati viteza de reactie si reflexele lor vor deveni mai ascutite.

Foarte important de mentionat este faptul ca practicarea artelor martiale nu ii tranforma pe cei mici in batausi, ci satisface nevoia de securitate a copiilor prin imbunatatirea agilitatii si a rezistentei fizice, astfel incat acestia sa poata reactiona in situatiile-limita. In urma acestor cursuri de karate copii invata, printre altele, care este modul corect de a respira in cazul unui atac, cum sa cada pentru a evita accidentarile.

...
Box

La cursurile de box organizate de clubul sportiv Academic o sa inveti ca boxul presupune o anumita disciplina si etica. Exista mereu un conflict interior generat de furie si teama. Ambele emotii pot fi consumate constient in cadrul cursurilor de box.

Cei care urmeaza aceste cursuri de box au o conditie fizica mai buna si o stima de sine crescuta.

Ceea ce o sa inveti facand cursuri de box este sa te infrangi prima oara pe tine. Inveti sa lupti impotriva convingerilor tale limitative.Aceste cursuri de boxe se adreseaza copiilor deoarece reprezinta un mod de a face sport, de a arde calorii si a mentine viu.

Boxul are un efect pozitiv asupra formarii caracterului copilului. În acest sport, este important ca boxerul sa fie o personalitate puternica, pentru care nu exista obstacole insurmontabile pentru atingerea obiectivului. Boxul pentru copii este o modalitate foarte buna de a dezvolta puterea de vointa. Acest lucru se datoreaza faptului ca boxerul trebuie sa depaseasca zilnic dificultatile, sa se motiveze pentru a se îmbunatati în continuare.

Boxul pentru copii este o experienta incomparabila de autoaparare. Chiar daca copilul dvs. nu se va implica în acest sport în mod profesional, în perioada de antrenament va învata sa se descurce cu constrângerea si indecizia, precum si sa îsi asume responsabilitatea. Datorita abilitartilor de box, o persoana aflata în orice situatie va fi capabila sa se apere pentru sine, cei dragi.

Program de instruire pentru baieti - dezvoltarea rapida a tehnicilor de box. Instruirea are loc în sala de sport special amenajata. Boxul pentru copii implica selectia echipamentelor speciale: pantaloni scurti, camasi, manusi, casti de protectie.

...
Dans sportiv

Dansul combina in cel mai placut mod miscarea cu muzica si comunicarea, aducand buna dispozitie si sanatate. In zilele noastre, este una dintre dintre cele mai bune metode de descarcare emotioanala, de eliminare a stresului, de slabire dar si de imbunatatire a comunicarii intre parteneri.

Grupele de dans sunt structurate in functie de nivelul de pregatire pe care il aveti: incepatori sau avansati, fiecare grupa avand 2 sedinte a cate 60 de minute pe saptamana.

Inscrierea in cadrul grupelor este permisa la inceperea fiecarui stil nou de dans, evolutia de la un nivel de pregatire la altul facandu-se in momentul in care s-a incheiat un ciclu complet (3-4 luni pentru grupa de incepatori).

...
Tenis

Cursuri tenis copii Bucuresti - Inscrieri pentru copii la cele mai bune cursuri de tenis din sectorul 6

Scoala de tenis pentru copii din cadrul clubului sportiv Academic din sector 6 Bucuresti organizeaza cursuri de tenis atent create si adaptate pentru fiecare varsta, ajutand la dezvoltarea jucatorilor in crestere, dar si a celor care doresc sa inceapa tenisul la varste mai inaintate sau care isi doresc sa atinga noi nivele de performanta in jocul lor.

Cursurile de tenis si programele organizate de catre noi pentru copii sunt disponibile incepand de la varsta de 4 ani.

Copii au nevoie de cat mai multa miscare pentru a se dezvolta din punct de vedere fizic si mental, iar un sport atat de intens care implica organizare, coordonare, activitate fizica si mentala precum tenisul ii va influenta pozitiv in viata  si dezvoltarea lor.

Categorii
Date de contact
0770128747
Strada Fruntas Anghel Mihai, Nr. 2 sector 6 (in spatele liceului Tudor Vladimirescu)
Distribuie