Crystal Palace Ballrooms - locatie evenimente Bucuresti

Despre noi

...
Prezentare sali

 Crystal Palace Ballrooms are 6 sali, din care primele 4 similare ca structura si dimensiuni. Acestea sunt salile Viena, Roma, Atena si Londra.

 

Accesul in fiecare dintre sali se face printr-un foyer spatios, elegant si primitor in suprafata de 150 mp pentru intampinarea invitatilor, iar spatiul salilor propriu-zis completeaza parterul generos, in suprafata de 352 mp, cu un etaj complet echipat si functional, in suprafata de 152 mp, insumand o suprafata totala utila a salii de 504 mp.

 

Serviciul se face distinct in fiecare sala, si simultan se poate organiza la parter si etaj. 

 

Inaltimea impresionanta a spatiilor si designul elegant si generos completeaza atmosfera somptuoasa a salilor de evenimente de la Crystal Palace Ballrooms.

 

A 5-a sala si cea mai spatioasa, numita Bucuresti, are suprafata de 810 mp si comunica direct cu sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul salii Bucuresti, la gazduirea de evenimente mai mari de 1000 persoane.

 

A 6-a sala, cea mai mica, numita Praga, are o suprafata de 100 mp si foyer propriu de 35 mp.

 

Bucatariile spatioase proprii, situate la subsolul cladirii, echipate conform ultimei tehnologii, intregesc functionalitatea spatiilor de evenimente si contribuie in mod direct la crearea unor evenimente unice. Parcarea privata de peste 100 locuri este un alt avantaj la Crystal Palace Ballrooms.

...
Sala Roma

Accesul în Sala Roma se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încat suprafata totala utila este de 504 mp.

Accesul în Sala Roma se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încat suprafata totala utila este de 504 mp.

...
Sala Bucuresti

Salon plin de personalitate cu o suprafata generoasa ce poate gazdui evenimente de peste 1000 de persoane.

Sala are suprafata de 1100 mp ( 20m x 55m) si comunica direct cu sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul salii Bucuresti.

Dotarile Salii Bucuresti acopera integral gama cerintelor orcarui eveniment de la amenajarea unui spatiu expozitional extrem de generos, pana la lansari de moda, conferinte, simpozioane, congrese, seminarii, banchete, baluri de absolvire, petreceri mai mult sau mai putin conventionale, sau concerte. Sala dispune de un ring si de o scena mobile si in acelasi timp impresionante ca dimensiuni, precum si de un „SET-UP” perfect adaptabil specificului oricarui eveniment. Echipamente disponibile: Sisteme de sunet si lumini, lumini ambientale RGB, Moving head-uri, Videoproiectoare de rezolutie mare, ecrane digitale, plasme, sistem de lumini arhitecturale.

...
Sala Londra

"Armonia, bunul gust, rafinamentul londonez raman inconfundabile..."

Accesul in Sala Londra se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata  de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încat suprafata totala utila este de 504 mp.

 

Sala Londra este complet dotată cu echipamente de ultimă generație (internet wireless de cea mai mare viteză, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare prevăzut cu microfoane fixe și wireless), precum și cu scenă și ring de dans mobile. Atmosfera plină de armonie și de bun gust a Sălii sunt argumentele semnificative în favoarea alegerii rafinamentului londonez...

...
Sala Atena

Si, pentru ca sarmul inegalabil al Atenei rezida din naturaletea și dezinvoltura cu care aceasta isi pune in valoare personalitatea istorica, atunci amprenta experientei...ateniene va ramane peste timp.

Accesul în Sala Atena se realizează printr-un foyer spaTios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, însumand si aceasta 152 mp, astfel încat suprafata totala utila este de 504 mp.

Sala Atena este complet dotată cu echipamente de ultimă generație (internet wireless de cea mai mare viteză, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare prevăzut cu microfoane fixe și wireless), precum și cu scenă și ring de dans mobile. Aerul aparent eclectic al Sălii este conturat de paleta coloristica exploziva, de rosul dezinvolt si electrizant al candelabrului.

...
Sala Viena

O atmosfera clasica, desavarsita prin prezenta unui candelabru impozant. Acordurile valsului vienez pot începe... Accesul în Sala Viena se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întampinarea invitatilor. Suprafata generoasa de 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, insumand si aceasta 152 mp, astfel încat suprafata totala utila este de 504 mp. Sala Viena este complet dotată cu echipamente de ultimă generație (internet wireless de cea mai mare viteză, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare prevăzut cu microfoane fixe și wireless), precum și cu scenă și ring de dans mobile. Înălțimea impresionantă, design-ul elegant și somptuozitatea candelabrului sunt elementele-cheie ce imprimă unicitatea design-ului...vienez!