Crystal Palace Ballrooms - locatie evenimente Bucuresti

Organizari evenimente personale

...
ANIVERSARE

O aniversare nu trebuie trecuta cu vederea niciodata, la nici o varsta. E un prilej numai bun de a ne aduna prietenii si rudele pentru a fi impreuna la bucurie.

 

Se spune ca o bucurie impartasita devine de doua ori mai mare. Aceasta nu inseamna ca si varsta impartasita devine de doua ori mai mare :)

 

Fie ca aniversati ani din viata, ani de casatorie sau o realizare deosebita, suntem gata sa va fim alaturi in crearea unei seri de neuitat, care sa descrie povestea dvs. si motivele de bucurie pentru care va invitati prietenii sa va fie aproape si la trecerea acestui nou prag in viata dvs.

...
NUNTA

Nunta este evenimentul unic la care visam o parte din viata, nu doar noi, dar si familiile noastre. Ne dorim sa il petrecem alaturi de cei dragi si este momentul a carui savoare ne ramane in amintire toata viata.

 

Specialistii Laboratoarelor de Vise Crystal Palace Ballrooms detin ingredientele secrete pentru crearea unei nunti magice. De la invitatia oaspetilor, decoratii, mancare delicioasa si bauturi inspirat alese, distractie si pana la cadoul pentru invitati va suntem alaturi cu multa bucurie. Pentru ca misiunea noastra este sa ne asiguram ca nunta dvs. va fi perfecta, pentru cei ce nu pot participa fizic la eveniment, putem asigura transmisia in direct a evenimentului. 

 

Cele 5 sali spatioase permit organizarea de evenimente speciale la care un numar de la 200 pana la 600 de invitati sa va fie alaturi pe parcursul unei seri de neuitat.

...
PETRECERE

Se spune ca viata nu ne e data doar pentru a munci, prin urmare, orice prilej de a petrece alaturi de cei dragi o seara relaxanta, sau originala, nu trebuie neglijat sau amanat. Va asteptam sa ne povestiti ideea dvs. de a va surprinde apropriatii cu o invitatie speciala. Intr-o locatie unica, in care avem reteta unei seri perfecte – muzica antrenanta, mancare care sa intregeasca savoarea serii, bautura pe gustul invitatilor, jocuri de lumini, proiectii video si atmosfera numai buna de distractie, surprize si momente inedited. Puteti da sansa invitatilor de a-si arata talentele ascunse sau recunoscute déjà, dar si orice alte lucruri putem imagina impreuna pentru a lua acasa cu dvs. amintiri de neuitat.

...
BOTEZ

Botezul, prima din cele 7 taine sfinte, primita de copii in primele luni de viata are o semnificatie aparte in viata fiecarui crestin. Sarbatorirea acestui moment alaturi de nasii copilului si parintii lui spirituali, alaturi de amilie si prieteni e un prilej de bucurie unic, pe care merita sa il stabiliti cu multa grija si cu toata dragostea. Toate detaliile privind organizarea zilei speciale din viata micutului dvs. le puteti stabili impreuna cu specialistii nostrii. De la decoratiunile din biserica la imortalizarea momentelor cheie ale botezului savarsit in Biserica, si apoi pana la detaliile meniului si cele mai mici amanunte ale programului serii, neuitand cadourile si surprizele invitatilor, aceasta zi speciala merita sa ramana memorabila pentru toti.