CursuriAutorizate.eu - Cursuri calificare, specializare, initiere Bucuresti
Curs calificare bucatar
Data incepere 25-02-2021*
Data sfarsit 19-07-2021*
Pret (RON) 1600.00 RON 800.00 RON
Inscrie-te acum!
Cursul de Bucatar, este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A).
Programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil în functie de nevoile cursantilor.
Cui se adreseaza cursul: Cursul de bucatar se adreseaza persoanelor care doresc sa faca o cariera in meseria de “Bucatar”. La acest curs veti studia importanta care trebuie acordata echilibrului dintre savoarea gustului si combinarea corecta a ingredintelor. Totodata, veti deprinde competente organizatorice si de gestiune privind stocul de produse si pastrarea acestora.Un alt modul cheie pe care il veti studia este: Importanta HACCP - Normele de igiena si siguranta alimentatiei.
Certificare: In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Calificare pentru ocupatia de “Bucatar” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului.
Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului.
Durata: 720 ore
ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE
Carte de identitate
Certificat de nastere
Certificat de casatorie/decizie de divort (daca este cazul)
Diploma invatamant general obligatoriu (8/10 clase)
COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII
Comunicare si numeratie
Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei
Comunicare in limba moderna
Asigurarea calitatii
Dezvoltare personala in scopul obtinerii performantei
Igiena si securitatea muncii
Lucrul in echipa
Aprecierea valorii nutritive a alimentelor
Pregatirea materiilor prime si auxiliare
Tehnici de ambalare
Prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie
Prepararea semipreparatelor folosite in patiserie
Prepararea aluaturilor pentru produse fainoase
Prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie
Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase
Coacerea si uscarea