Delta A.C.M. 93. Constructii, Servicii de inginerie - Bucuresti

Productie

...
Prefabricate din beton

Reducerea timpului de lucru in santier, calitatea inalta, precizia si eficienta sunt atribute care recomanda prefabricatele din beton.

 

Pentru ca diversitatea proiectelor de constructii a condus la o utilizare tot mai intensa a prefabricatelor, DELTA A.C.M. a dezvoltat doua fabrici moderne de astfel de prefabricate. Compania produce urmatoarele tipuri de prefabricate din beton: componente din beton pentru constructii (stalpi, scari, grinzi, balcoane, predale, parapeti, pereti sandwich), fatade (perforate, sandwich, arhitecturale din beton), constructii pentru poduri (grinzi, parapeti), constructii pentru infrastructura (pereti absorbanti, separatoare trafic), constructii edilitare (camine canalizare, guri scurgere).

...
Beton

In acord cu filozofia companiei, vom include in compozitia betoanelor si cenusa de electrofiltru, ceea ce contribuie la reducerea cantitatii de deseuri depozitate de catre termocentrale, cu impact pozitiv asupra mediului.

 

DELTA A.C.M.  detine mai multe capacitati de productie, aflate atat in Romania, cat si in afara granitelor tarii, pentru sustinerea lucrarilor in derulare. Acestea sunt considerate, in acest moment, a fi unele dintre cele mai moderne din lume, deoarece configuratiile furnizate de catre producatori sunt unele speciale. Din punct de vedere al caracteristicilor, capacitatile de productie fixe sunt de tip vertical, permit uscarea agregatelor, prepararea betonului cu apa calda si pot lucra simultan cu mai multe tipuri de aditivi. Unitatile produc toate retetele de beton, produsele rezultate fiind certificate.

...
Asfalt si asfalt turnat

DELTA A.C.M.  are mai multe fabrici de asfalt care produc toate tipurile de asfalt folosite in Romania, atat fixe, cat si transportabile. Instalatiile tehnologice sunt de productie germana, tip Benninghoven. Acestea sunt localizate in Simleul Silvaniei - judetul Salaj, comuna Podari - judetul Dolj, Bals - Judetul Olt, Popesti Leordeni, Erbil - Irak etc.

 

Compania detine un agrement tehnic pentru producerea asfaltului turnat dur-Delta Dur. Reteta acestui produs este asimilata dupa normele germane in domeniu, materiile prime utilizate fiind de cea mai buna calitate. In anul 2008, compania a ajuns la o productie de asfalt de un milion de tone.

Toate produsele DELTA A.C.M. sunt certificate.

...
Emulsii bituminoase si bitum modificat

DELTA A.C.M. are doua fabrici in care produce emulsii bituminoase, una pentru emulsii care sunt folosite de obicei la lucrari de drumuri si la lucrari de arta, si alta pentru toate tipurile de bitum modificat cu polimeri. Fabrica de emulsii bituminoase obisnuite are o capacitate de 10t/h, iar cea de bitum modificat cu polimeri de 25t/h. Toate produsele sunt omologate si respecta standardele europene in domeniu.

...
Structuri metalice

Constructiile moderne presupun implementarea de solutii tehnologice care imbina structurile de beton cu cele metalice.

DELTA A.C.M. are o fabrica moderna de constructii metalice in care executa cofraje, parti inglobate in constructii, structuri independente si subansamble pentru echipamente industriale, pentru fabrici de asfalt si beton, respectiv pentru silozuri.

...
Prelucrarea lemnului

In anul 2010, compania DELTA A.C.M. a achizitionat o fabrica de prelucrare a lemnului in Timisoara.

Pentru productie se foloseste atat lemn autohton, cat si lemn african. Executam ferestre din lemn stratificat cu geam termoizolant, usi de acces si de interior, obloane si rulouri din lemn, mobilier urban din lemn, mobilier de gradina din lemn, elemente de constructii din lemn stratificat - toate de o calitate exceptionala si cu finisaje deosebite.

...
Agregate naturale

DELTA A.C.M. detine o cariera de piatra in Romania. Aceasta produce nisip si pietris de mai multe dimensiuni: 0-4, 4-8, 8-16, 16-25, 25-63 si 0-63.

 

Cariera este utilata cu instalatii moderne care ajung la o capacitate de 150 t/h. Pietrisul asigura atat nevoile pe care DELTA A.C.M. le are in domeniul constructiilor, cat si nevoi ale unor clienti ai companiei.