Delta A.C.M. 93. Constructii, Servicii de inginerie - Bucuresti

Servicii

...
Design, proiectare si inginerie

Compania furnizeaza servicii de consultanta, proiectare si asistenta tehnica in domeniile ingineriei civile.

 

DELTA A.C.M. asigura servicii de proiectare si supervizare lucrari pentru autostrazi, drumuri, poduri, infrastructura in zona urbana, dar si asistenta tehnica in implementarea proiectelor. Compania ofera servicii de proiectare si consultanta in constructii civile si industriale, in sistem clasic sau prefabricat, in elaborarea de planuri urbanistice generale si zonale, studii de management de trafic si de organizare a circulatiei.

...
Laborator de analize si incercari in constructii

Compania proiecteaza si testeaza constant noi produse pentru a indeplini cerintele clientilor cu respectarea standardelor internationale in domeniu.

 

DELTA A.C.M. detine mai multe laboratoare de incercari in constructii, autorizate sa efectueze incercari fizice, mecanice asupra produselor utilizate in infrastructura transporturilor, cum ar fi: beton proaspat, mixturi asfaltice, bitum, emulsii bituminoase, teren de fundare, agregate. Specialisti in domeniu lucreaza in aceste laboratoare pentru imbunatatirea retetelor folosite.

...
Transportul materialelor de constructii

DELTA A.C.M. detine o flota de transport de peste 500 de vehicule rutiere echipate cu tehnologie de ultima ora, destinate transportului materialelor de constructii.

 

Este vorba de autocamioane si basculante de diferite capacitati, automalaxoare transport beton si pompe de punere in opera a betonului, autocamioane de mare capacitate pentru transportul cimentului, fierului, bitumului fierbinte, al asfaltului turnat, precum si autocamioane specializate in transportul si imprastierea emulsiilor bituminoase, dar si vehicule capabile sa efectueze transporturi agabaritice si escorte autorizate pentru transport special.

...
Utilaje de constructii

DELTA A.C.M. are un parc de utilaje de constructii format din peste 400 de unitati, printre care excavatoare, incarcatoare, buldozere, compresoare de aer, macarale etc. Datorita rolului important pe care utilajele il au in asigurarea succesului unui proiect complex de constructii, compania are o politica de innoire si de crestere continua a parcului propriu, de adaptare a utilajelor la cele mai moderne tehnologii.

...
Productie publicitara

Avangardista, publicitatea angreneaza forte creatoare nebanuite in incercarea de a informa si a convinge.

 

Dorinta noastra este sa indeplinim toate aceste cerinte si sa raspundem cu profesionalism oricarei solicitari venite din partea dumneavoastra. Consideram ca performantele se ating cu buni profesionisti si inalta tehnologie, aceasta fiind optiunea in demersul nostru. Si intelegem ca in munca de zi cu zi, primind feedback permanent din partea dumneavoastra, beneficiarii directi ai acesteia, sa o ridicam la standardele cerintelor pietei de publicitate.

 

Venim cu profesionalism sa aducem prin incontestabila calitate, un plus de valoare imaginii dumneavoastra.

...
Service DELTA A.C.M pentru reparatii utilaje

Delta A.C.M. dispune de un service care permite efectuarea unor reparatii complexe pentru utilaje de constructii. Service-ul se adreseaza clientilor externi, dar si pentru intretinerea utilajelor proprii detinute de catre DELTA A.C.M.

 

Pentru utilaje, serviciile oferite, caracterizate prin calitate, promptitudine si profesionalism, constau in reparatii de hidraulica, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, sertizări furtune de inalta presiune etc.

 

Service-ul este deschis 24h din 24h si ofera inclusiv depanare non stop in Bucuresti si in tara. De asemenea, service-ul de reparații utilaje Delta A.C.M. ofera servicii de consultantǎ tehnica.