Easy Credit - Servicii creditare Bucuresti

Credite persoane fizice

...
CREDIT CU GARANTIE IMOBILIARA

Creditul de consum reprezinta creditul acordat unei persoane fizice (credite de nevoi personale, auto, studii, servicii medicale, etc), altul decat creditul pentru investitii imobiliare.

Creditul de consum oferit de Easy Credit se acorda in vederea satisfacerii nevoilor financiare ale clientului, fiind garantat cu ipoteca asupra unui imobil.

In vederea semnarii contractului de credit de consum garantat cu ipoteca imobiliara, clientul garanteaza restituirea imprumutului cu un bun imobil prin semnarea contractului de ipoteca, indeplinindu-se in acest sens formalitatile de publicitate imobiliara prevazute de lege pentru inscrierea ipotecii pentru intreaga suma aprobata/acordata.

...
Credit ipotecar pentru investitii imobiliare

Acordarea unui imprumut cu urmatoarea destinatie: achizitia de imobile, construirea, reabilitarea, viabilizarea, consolidarea sau extinderea imobilelor, terminarea constructiilor aflate in anumite stadii de executie, preluarea creditelor ipotecare/imobiliare contractate la banci si alte institutii financiare nebancare, achitarea sultei etc. Astfel, creditul ipotecar este garantat cu ipoteca imobiliara si este acordat in scopul dobandirii ori mentinerii drepturilor de proprietate asupra unui teren si/sau unei constructii, realizate sau care urmeaza sa se realizeze, ori in scopul reabilitarii, modernizarii, consolidarii sau extinderii unei constructii ori pentru viabilizarea unui teren sau exclusiv in scopul rambursarii unui credit pentru investitii imobiliare.

Pot beneficia de acest tip de imprumut persoanele fizice care se incadreaza in conditiile de creditare stabilite de Easy Credit.

Consultantii Easy Credit va stau la dispozitie cu informatii suplimentare.