Easy Credit - Servicii creditare Bucuresti

Credite persoane juridice

...
FACTORING SCONTARE

Va punem la dispozitie o varianta de finantare a activitatii curente si scurtare a termenelor de incasare de la clienti.

Totodata prin accesul la o sursa suplimentara de cash-flow, se pot negocia intelegerile comerciale cu furnizorii si preturile practicate de acestia maximizand profitul.

Prin acceptarea la finantare atat a efectelor de plata cat si a facturilor sunt eligibile la finantare toate tipurile de relatii comerciale.

Prezenta finantare reprezinta o sustinere foarte importanta pentru societatile care din varii motive nu sunt eligibile la finantare in sistemul bancar (societati cu o situatie financiara slaba, companii in insolventa, companii cu restante la rambursarea creditelor in sold, care inregistreaza incidente CIP, etc.), toate acestea nefiind excluse in urma aplicarii criteriilor de eligibilitate.

...
Credit cu garantie imobiliara SRL,PFA,II,IF

Acordat persoanelor juridice in vederea finantarii activitatii curente a societatii

Suma minima acordata este 7000 LEI sau echivalent EUR pana la suma maxima de 1.000.000 LEI sau echivalent EUR (exceptional pot fi aprobate imprumuturi sub suma minima sau maxima in functie de nevoile solicitantului)

Credit garantat cu ipoteca imobiliara asupra imobilului apartinand persoanei fizice