Eco Garden Construct Bucuresti - Amenajari gradini rezidentiale, spatii verzi comerciale

Amenajare peisagistica

...
Montare rulouri de gazon natural

Sistemul cel mai rapid si mai eficient pentru realizarea unui covor de iarba este reprezentat de sadirea unui covor verde precultivat, comercializat de regula sub forma de rulouri. Principalul avantaj pentru beneficiarul final este reprezentat de transferul întregii responsabilitati catre Eco Garden Construct, care dispune de cele mai bune sisteme mecanizate specializate, în masura sa furnizeze standarde crescute de proces si produs.
 

...
Insamantare si hidroinsamantare gazon

Exista doua variante prin care se pot înfiinta suprafete de gazon: prin însamântare directa respectiv prin tehnica hidroinsamântarii. Înfiintarea suprafetelor de gazon prin însamântare directa presupune parcurgerea urmatoarea etape: stabilirea zonei de plantare, curatarea solului, fertilizarea solului, nivelarea terenului, semanarea semintelor,

încorporarea semintelor în sol, tavalugirea solului si irigarea solului însamântat. Procesul de hidroinsamântare presupune amestecarea semintelor de gazon cu apa în utilajul performant de hidro-însamântare, dupa care amestecul este pulverizat uniform pe suprafata solului.

 

...
Alei pietonale si pavaje

Gradinile urbane, parcurile sau spatiile verzi sunt incomplete fara aleile pe care sa ne plimbam în voie, savurând momentele de liniste si admirând natura din jurul nostru. Betonul, piatra naturala, spartura împreuna cu pietrisul si nisipul, caramida si lemnul sunt materialele pe care le puteti avea în vedere pentru construirea aleilor pietonale. De asemenea, materialele pot fi combinate intre ele, astfel incât sa rezulte alei personalizate. Amestecul de forme, texturi, culori si detalii duce la rezultate dintre cele mai spectaculoase.
 

...
Amenajare gradinil si spatii verzi

Proiectele de amenajare peisagistica, indiferent de dimensiunea lor, necesita coordonare, resurse si timp. Am acumulat suficienta experienta pentru a construi spatii verzi sustenabile dedicate nevoilor comunitatii. Am construit si amenajat gradini urbane, parcuri frumoase si spatii verzi în care oamenii sa se regaseasca si sa se relaxeze. În procesul de amenajare peisagistica tinem cont de toate detaliile viitorului tau spatiu verde, incluzând plante, elemente decorative, roci si pietre ornamentale, jardiniere exterioare, paravane sau pontoane functionale si de înfrumusetare, mobilier de gradina, loc de joaca pentru copii si toate elementele necesare pentru un proiect reusit.
 

...
Sisteme de irigatii

Un sistem de irigatie automatizat este solutia tehnica potrivita pentru orice tip de teren, fie ca este utilizat pentru peisagistica, refacerea vegetatiei, evitarea eroziunilor sau a secetei terenului plantat. În plus, acest proces asigura un consum eficient al apei cu un cost de întretinere scazut. Irigarea spatiului verde este importanta pentru întretinerea plantelor si gazonului. Îti punem la dispozitie solutii complete în realizarea si mentenanta sistemelor de irigatii atât pentru gradinile urbane cât si pentru spatiile verzi aflate pe domeniul public.
 

...
Sisteme incalzire prin degivrare, sisteme de drenaj

Sistemul de încalzire pentru pentru topirea ghetii si zapezii opereaza complet automat. Senzorii sai termici detecteaza schimbarile de temperatura si umiditate, închizând sau deschizând sistemul în functie de necesitate, ceea ce asigura un consum redus de energie electrica. Procesul de irigare necesita solutii pentru drenajul apei în exces, adaptate tipului de sol, pozitionarii si înclinatiei terenului. Un sistem de drenaj bine proiectat reprezinta o necesitate, mai ales atunci când terenul este drept, solul dens, iar volumul de apa este unul ridicat.
 

...
Iazuri si cascade de gradina

Serviciul de amenajare iazuri, lacuri, cascade, cursuri de apa precum si fântâni arteziene poate oferi adevarate oaze de liniste pentru oricine isi doreste sa se relaxeze în propria curte. Este ideal sa fie pline de flori, plante ornamentale si arbusti, astfel încât sa dea senzatia unui colt din natura. Specializati in amenajari de spatii verzi, avem in oferta orice tip de amenajari lacuri, cascade, iazuri sau cursuri de apa. Aducem visele la realitate, transformând idei si asteptari în elemente palpabile.
 

...
Iluminat exterior pentru alei si curti

Toate curtile si gradinile, indiferent de suprafata de care dispun, vor fi mult mai bine accentuate cu ajutorul unor lumini de exterior ce au rolul de a pune în evidenta cele mai atractive laturi ale lor. Daca ti-e teama ca vei da gres în alegerea celui mai bun iluminat, echipa noastra iti sta la dispozitie cu cele mai bune solutii, personal dedicat si corpuri de iluminat de la cele mai renumite branduri. Avem la dispozitie o paleta larga de optiuni de iluminat exterior, pentru toate bugetele, pe care le putem instala cu usurinta unde dorim.
 

...
Mobilier de gradina si locuri de joaca

Un copil care descopera lumea din jur prin joaca întelege mai repede si mai usor ce îl înconjoara si îl va include logic în actiunile sale viitoare. Produsele noastre de înalta calitate, armonios integrate în mediul care le înconjoara, fabricate din materiale bine alese, fac din locurile de joaca un univers magic în care copiii se pot juca în siguranta. Locurile de joaca amenajate de Eco Garden Construct sunt dotate cu accesorii sigure si durabile în timp, realizate astfel încât sa ofere protectie celor mici. Gama larga de accesorii ofera posibilitatea unor activitati diversificate, stimulând creativitatea si buna dispozitie a prichindeilor.
 

...
Stancarii si decoratiuni de gradina

În amenajarea unei stâncarii si a unei gradini alpine, materialele necesare pentru realizarea decorului sunt în primul rând piatra si desigur plantele de stâncarii si coniferele pitice. Realizarea unui decor de stâncarie va crea un efect cu adevarat real, desprins parca dintr-un peisaj montan. Aranjamentele de stancârie, pe lânga frumusetea pe care o ofera decorului din gradina, nu necesita îngrijiri foarte dese si foarte detaliate.

Aranjamentele de stâncarie aduc frumusetea peisajelor alpine în propria ta gradina si formeaza un decor ce iti taie rasuflarea.

...
Arene sportive

Constructia si amenajarea oricarui teren de sport începe cu proiectarea sau verificarea proiectului existent. Orice tip de suprafata gazonata are solicitari specifice, în special pe anumite portiuni de gazon unde peluza de iarba se uzeaza mai repede. Sistemele de irigatii automatizate, retelele de drenuri, forajele si instalatiile de pompe pentru apa, eventualelele sisteme de incalzire subterana, decopertarile si umpluturile cu pamânt vegetal fertil, compactarea succesiva a straturilor fertile de pamânt vegetal si nivelarea cu lasere a suprafetelor de joc, semanarea gazonului sau montajul rulourilor de gazon sunt aspecte importante în obtinerea unui teren de sport superior calitativ, fiecare detaliu de constructie urmând a fi analizat si pus în practica cu mare atentie.
 

...
Plante si pereti verzi pentru interior

Amenajarea spatiilor verzi cunoaste o dezvoltare tot mai accelerata si complexa, specialistii nostri cautând în permanenta solutii adaptate oricarui tip de spatiu. Peretii vegetali amenajati cu plante naturale verzi sunt gândite ca niste gradini verticale, pe care

noi le proiectam si implementam cu mare atentie si dedicare. Aceste spatii verzi care pe cât sunt de complexe în momentul în care sunt instalate, pe atât sunt de usor de intretinut ulterior. Fiecare astfel de gradina beneficiaza de un sistem de fertiirigare, care va mentine aspectul natural si fresh al acestor mini-gradini