Exclusiv Design Products, Bucuresti - Seminee, cazi baie, cosuri de fum, soba pe lemne

Cazi de baie

...
Cazi de baie din Xonyx

Cada de baie Senzo

Pret PROMO – discount 20%: 2.290 euro fara TVA.                                     Produsul este in stoc si poate fi livrat in cel  mai scurt timp!

Design lin de forma ovala, pe suport de piatra compozita – Xonyx®, ce simbolozeaza feminitate si eternitate. Xonyx-ul este un material patentat de catre compania BALTECO-Estonia, avand proprietati mecanice deosebite. Cada de baie Senzo este foarte rezistenta la zgarieturi si chiar folosita intens, nu va avea urme. Structura este sustinuta de un cadru din aluminiu cu picioare ajustabile. Ca echipare standard cazile au prevazut sistem de preaplin si capac de golire cu actionare facila.   Pentru mai multe detalii solicitati un catalog.

  • Dimensiuni: 180 x 90 x 66 cm
  • Greutate: 105 kg
  • Capacitate: 280 litri

...
Cazi de baie cu hidromasaj - modele rectangulare

Cada de baie Roma

Pretul de lista porneste de la: 737 euro fara TVA

Cazile de baie produse de Balteco, sunt realizate dintr-un acril mai gros decat la cazile importate de majoritatea firmelor, asa incat acestea pot fi reparate usor in cazul aparitiilor unor zgarieturi. Datorita grosimii acrilului folost cazile de baie Balteco au proprietati mecanice deosebite. Este foarte rezistenta la zgarieturi chiar daca este folosita intens. Modelul Roma poate sa fie simplu sau cu diverse tipuri de hidromasaj optional. Pentru mai multe detalii solicitati un catalog!

  • Dimensiuni: 179 x 80 x 67 cm
  • Capacitate: 235 litri

...
Cazi de baie cu hidromasaj - modele asimetrice

Cada Duo Lumina

Cada de baie asimetrica model Duo Lumina este una dintre cele mai spectaculoase modele ale firmei Balteco. Balteco este unul dintre liderii producatorilor de cazi de baie acrilice europeni si calitatea produselor este recunoscuta in intreaga lume. Asa cum vedeti si in imaginea alaturata cada aste deosebita prin faptul ca are un decupaj lateral transparent, avand totodata si 2 locuri bine conturate, care optional va pot oferi si un hidromasaj de calitate. Pentru mai multe detalii solicitati un catalog!

  • Dimensiuni: 168 x 148 x 70 cm
  • Capacitate: 320 litri