Exclusiv Design Products, Bucuresti - Seminee, cazi baie, cosuri de fum, soba pe lemne

Sobe

...
Sobe pe lemne clasice

Soba Alexandra

Soba Alexandra este produsa in Franta de renumita firma Atelier Ceramique Regnier si este o adevarata opera de arta. Avand ceramica pictata manual, de renumiti artizani francezi, aceasta soba deosebita imbina traditia franceza cu noua tehnologie, rezultand o soba extrem de frumoasa si de functionala. Cu acest model se soba pe lemne veti avea o ambianta deosebita. Focarul sobei este realizat integral din fonta si confera acestui model un randament extrem de ridicat. Incalzirea se face prin radiatie si prin convectie asa incat eficienta este extrem de ridicata.

...
Sobe pe lemne moderne

Soba pe lemne Antayaeste produsa in Franta si este realizata integral din fonta de culoare gri antracit. Fiind o soba moderna cu un design deosebit se potriveste interioarelor minimaliste. Soba este foarte performanta, are ardere continua, puterea nominala 12kW si randamentul 75%. Se pot folosi busteni lungi de 71cm. Iesirea de fum poate sa fie pe deasupra sau prin spatele acestei sobe pe lemne. Greutatea sobei este de 185kg.

...
Sobe pe peleti

Linea

Aceasta soba pe peletieste produsa in Italia sub licenta companiei de renume, Caminetti Montegrappa. Facand parte din cea mai noua generatie de sobe pe peleti Caminetti, acest model este extrem de silentios pentru a nu afecta linistea caminului dumneavoastra. Soba are ca dotare standard optiunea AUTOMATIC POWER SYSTEM, care optimizeaza consumul in functie de necesarul de caldura al camerei. Optional soba poate fi echipata cu sistem de radio control sau kit de comanda GSM, astfel cu un simplu sms puteti porni sau opri incalzirea.

  • Puterea nominala: 6 sau 9 kW
  • Dimensiuni: L=46 A=49 si H=109cm
  • Iesire fum (diametru): 8 cm
  • Garantie: 5 ani
  • Culori disponibile: alb, negru, rosu, gri
  • Greutate: 114 kg