Dreamland - Gradinita Bucuresti

Viziune / Misiune

...
Viziune / Misiune

Procesul de învatare este unul care nu se încheie niciodata. Însa în primii ani din viata este important ca cei mici sa aiba un suport educativ care sa îi ajute sa-si dezvolte capacitatea de gândire si propria personalitate, în anii ce urmeaza. De aceea, Gradinita Dreamland îti propune un mediu creativ, bazat pe modele practice de învatare, în care copiii îsi vor contura o serie de valori si aptitudini personale.

Astfel, la nivelul prescolar urmarim:

  • Dezvoltarea libera si armonioasa a fiecarui copil;
  • Formarea unei personalitati creative;
  • Îmbunatatirea capacitatii de socializare a copilului prescolar, în relatia sa cu alti copii, cu adultii sau în înteractiunea sa cu mediul înconjurator;
  • Sprijinirea copiilor în dobândirea de cunostinte, capacitati si abilitati necesare viitoarei activitati scolare, precum si vietii lor ulterioare în societate.
 

Gradinita noastra pune accent pe crearea unui mediu propice socializarii, care sa încurajeze interactiunile între copii, care sa îi învete ce înseamna respectul fata de cei din jur, si nu numai.

Copiii sunt încurajati sa gândeasca singuri si sa gaseasca rezolvarea problemelor fara ajutorul adultilor, lucru care le permite sa-si dezvolte abilitatile si, totodata, le creste încrederea în sine. Ne dorim ca ei sa creasca si sa se devina curajosi, încrezatori în fortele proprii si echilibrati.

 

Categorii
Date de contact
0787521511
Str. Plugarilor, nr. 20-22, Sector 4, Bucuresti
Distribuie