Genesis College, Gradinita si Scoala primara - Bucuresti

Admiterea la Gradinita Genesis

...
Admiterea la Gradinita Genesis

Pe durata procesului de admitere, scopul nostru este sa ne asiguram ca Genesis College este gradinita potrivita pentru copil si întruneste asteptarile dumneavoastra. Pentru noi este important sa fim siguri ca atât copiii, cât si parintii care se alatura comunitatii Genesis se vor integra si vor îmbratisa viziunea educationala a institutiei noastre. Convingeti-va ca luati cea mai buna decizie pentru viitorul copiilor dumneavoastra si haideti sa ne cunoastem!

*Gradinita Genesis scolarizeaza copiii începând cu vârsta de 2 ani.

 Programarea unei vizite

Tot ce trebuie sa faceti este sa programati un interval pentru vizitarea campusului nostru. Ne puteti contacta fie la secretariatul gradinitei, fie pe e-mail, la adresa gradinita@genesis.ro. Urmatorul pas îl presupune completarea unui chestionar, al carui rol este de a ne cunoaste mai bine si de a ne ajuta sa întelegem care sunt asteptarile dumneavoastra legate de educatia copilului.

 Prezentarea gradinitei si a ofertei educationale

Directorul de evaluare si admitere si Directorul gradinitei va vor prezenta institutia de învatamânt si oferta educationala actuala.

 Evaluarea deciziei

Acest proces este reciproc si ambele parti implicate, atât parintii, cât si reprezentantii gradinitei, trebuie sa evalueze daca Genesis College este varianta cea mai potrivita pentru copil, existând cazuri în care consilierii nostri pot recomanda alte institutii de învatamânt. Înscrierea copiilor la Genesis College are în vedere compatibilitatea valorilor morale ale familiei cu principiile educationale ale institutiei noastre.

 Vizita copilului la gradinita

Un punct esential în acest proces îl reprezinta petrecerea unui timp la gradinita, pentru a se urmari nivelul de integrare al copilului, interesul pentru diversele activitati, precum si cooperarea cu personalul didactic. La final, se comunica decizia privind acceptarea sau respingerea dosarului de înscriere.

 Finalizarea procedurii de înscriere

Pentru a finaliza înscrierea sunt necesare completarea formularului de înscriere, semnarea contractului educational si achitarea taxei de înscriere.