Genesis College, Gradinita si Scoala primara - Bucuresti

Admiterea la Scoala Primara Genesis

...
Admiterea la Scoala Primara Genesis

Pe durata procesului de admitere, scopul nostru este sa ne asiguram ca Genesis College este scoala potrivita pentru copil si întruneste asteptarile dumneavoastra. Pentru noi, este important sa fim siguri ca atât copiii, cât si parintii care se alatura comunitatii Genesis se vor integra si vor îmbratisa viziunea educationala a institutiei noastre. Convingeti-va ca luati cea mai buna decizie pentru viitorul copiilor dumneavoastra si haideti sa ne cunoastem!

 Programarea unei vizite

Tot ce trebuie sa faceti este sa programati un interval pentru vizitarea campusului nostru. Ne puteti contacta fie la secretariatul scolii, fie pe e-mail, la adresa scoala@genesis.ro. Urmatorul pas îl presupune completarea unui chestionar, al carui rol este de a ne cunoaste mai bine si a ne ajuta sa întelegem care sunt asteptarile dumneavoastra legate de educatia copilului.

 Turul campusului si prezentarea ofertei educationale

Directorul de evaluare si admitere si Directorul scolii va vor prezenta institutia de învatamânt si oferta educationala actuala.

 Evaluarea deciziei

Acest proces este reciproc si ambele parti implicate, atât parintii, cât si reprezentantii scolii, trebuie sa evalueze daca Genesis College este varianta cea mai potrivita pentru copil, existând cazuri în care consilierii nostri pot recomanda alte institutii de învatamânt. Înscrierea copiilor la Genesis College are în vedere compatibilitatea valorilor morale ale familiei cu principiile educationale ale institutiei noastre.

 Testarea elevului si petrecerea unei zile la scoala

Ultima parte a evaluarii presupune testarea copilului din punct de vedere al cunostintelor detinute la momentul respectiv si al dezvoltarii socio-emotionale. Un punct esential în acest proces îl reprezinta petrecerea unei zile în cadrul scolii, timp în care se va urmari nivelul de integrare al copilului, interesul pentru diversele activitati, precum si cooperarea cu personalul didactic.

 Comunicarea deciziei privind acceptarea/respingerea dosarului de înscriere

Pentru a finaliza înscrierea sunt necesare completarea formularului de înscriere, semnarea contractului educational si achitarea taxei de înscriere.

 

Scoala

  • Taxa de admitere si evaluare: 300 EUR.
  • Taxa de înscriere la scoala: 300 EUR;

Contributia financiara per elev:

  • 800 eur/luna – clasele pregatitoare, clasele I – IV;
  • 800 eur/luna – clasele V – VIII; (cu obligativitate de plata 10 luni din an)

Discount:

  • 1% discount anual pentru fidelitate;
  • 10% discount pentru al doilea copil înscris la Genesis College.
  • Taxa anuala pentru baza materiala: 300 EUR.

Scoala: Educatia formala (curiculum national), activitatile si programele alternative, mic dejun, prânz, 2 gustari,  manualele scolare (mai putin cele pentru limbile engleza, franceza si germana)

Burse de excelenta

Genesis College încurajeaza performanta si ofera burse elevilor care ating excelenta în diferitele domenii ale cunoasterii, artelor vizuale, muzicii sau sportului. Scopul lor este acela de a le oferi copiilor care au rezultate deosebite si aptitudini speciale sansa de a-si valorifica pe deplin talentul ,într-o scoala care ofera premisele pentru dezvoltarea abilitatilor individuale ale fiecarui elev. Genesis College ofera burse care constau în reducerea taxei de studiu cu un procent care variaza între 25% si 50%, pentru copiii care obtin rezultate scolare foarte bune, sau burse care constau în reducerea integrala a taxei de studiu pe toata durata ciclului de învatamânt, pentru elevii care au rezultate scolare exceptionale sau realizari deosebite în domeniile stiintelor, artelor si sportului.

Genesis College deruleaza un program vast de Enrichment prin care elevii sai îsi pot îmbogati cunostintele si perfectiona abilitatile în domeniile de care sunt interesati – stiinte, tehnologie, matematica, limba româna, limbi straine, istorie, arte, muzica, sport. Cu ajutorul profesorilor bine pregatiti si dedicati si al programelor educationale ce pun accent atât pe dezvoltarea intelectuala cât si pe cea socio-emotionala, elevii au parte de cele mai bune conditii pentru a-si atinge potentialul.

Acordarea burselor se face pe categorii de vârsta, de performanta si în functie de rezultatele obtinute si portofoliul de activitate, iar decizia apartine în exclusivitate Comisiei Genesis College de acordare a burselor.

Mai multe detalii despre bursele Genesis College se regasesc în regulamentul de acordare a acestora. Pentru informatii suplimentare, va invitam sa ne contactati la telefon 031 425.05.62 sau la adresa de e-mail: scoala@genesis.ro.