IDM Club Sportiv - Bucuresti

Biliard-Bowling

...
BIliard

IDM Club dispune de cele mai performante echipamente: 42 mese de biliard Brunswick Gold Crown IV.

De peste 35 de ani, seria meselor de biliard Brunswick Gold Crown este renumita în lumea întreaga pentru calitatea si acuratetea sa. Brunswick Gold Crown IV este alegerea ideala pentru cei mai exigenti jucatori, pentru cei care doresc tot ce e mai bun. Acesta este numele care a rezistat testului timpului, o adevarata legenda în biliard.

Brunswick Gold Crown IV are statutul de standard în industria meselor de biliard. Calitatea, acuratetea si calitatea jocului sunt atributele care definesc aceasta masa. Cel mai prestigios nume în clasamentul meselor de biliard, Brunswick Gold Crown IV este în sine un plus de adevarata performanta.

Suprafata de joc este formata din 3 placi de ardezie fabricate din argila, mica, quart si alte minerale. Aceste placi sunt slefuite cu diamant si nivelate cu precizie de pâna la 1/100 inch. Fiecare placa utilizata pentru mesele Brunswick este 100% testata pentru a i se certifica suprafata plata.

Manta Brunswich Superspeed este recunoscuta în lume pentru ricosee superioare, pentru acuratete si consistent&a. A fost demonstrat ca aceasta manta are o acuratete cu 40% mai mare decat cele ale competitorilor.

Masa de biliard Gold Crown IV are cele mai largi buzunare, putand pastra în ele, lejer, pâna la 10 bile.

Gold Crown IV este cunoscuta ca fiind standardul în mese pentru competitie. Este singura masa din linia Brunswick care este asamblata si verificata din fabrica, dupa care, fiecare componenta este numerotat&abreve si dezasamblata spre a fi ambalata si vanduta. Cea mai buna masa de joc pentru cele mai bune jocuri, Brunswick Gold Crown IV este garantata pe viata.

La IDM Club gasiti mesele de biliard Brunswick Gold Crown IV cu postav rapid Iwan Simonis 860, folosit în ultimii 10 ani la toate campionatele mondiale si mese cu postav lent Forstman, care a fost utilizat la campionatele mondiale înaintea celui rapid.

...
Bowling

De-a lungul ultimului secol, pasiunea companiei Brunswick pentru joc nu a slabit deloc. Este aproape imposibil sa vorbesti despre inceputurile bowling-ului fara sa vorbesti de Brunswick, jocul de bowling ca fiind legat de numele Brunswick. Fondatorul companiei Brunswick, John Moses Brunswick a jucat un rol important in nasterea jocului de bowling fondand o companie cu scopul de a transforma jocuri precum bowlingul si biliardul din jocuri de societate in jocuri accesibile publicului larg. Moses Besinger, ginerele lui John Moses Brunswick, a avut viziunea jocului modern de bowling. El a standardizat regulile jocului, a organizat primul American Bowling Congres (ABC) in 1895 si prima mare competitie de bowling in 1902. ABC a devenit o permanenta proeminenta in competitiile de bowling profesional si este responsabil pentru dezvoltarea jocului de bowling profesional la nivel mondial asa cum este cunoscut in ziua de azi.

Brunswick este liderul mondial in construirea, dezvolaterea si modernizarea centrelor de bowling.
Centrul de Cosmic Bowling al IDM Club, dispune de 14 piste de bowling Brunswick din ultima generatie GS.X. Pistele Anvilane Glow Pro Lane au proprietati care maximizeaza performanta, au un design exclusiv patentat ajutand la obtinerea de punctaje mari spre satisfactia jucatorului.

Echipamentul de bowling al IDM Club a fost instalat direct de reprezentantii Brunswick si este certificat conform cu standardele American Bowling Congres.

Aparatura si mobilierul face parte din cea mai performanta serie existenta la ora actuala in lume.

...
Tenis de masa

Suprafata de joc, din lemn, este laminata special pentru a o proteja impotriva zgarieturilor. Cadrul si picioarele din otel ii confera stabilitate si durabilitate pentru o perfecta mentinerea a calitatii jocului.

Paletele de joc sunt palete de antrenament, cu fata lisa, avand control de 95%. Mingile, de culoare alba, sunt de *** si au diametrul de 40mm.

Iluminarea pe masa este peste nivelul agreat pentru campionatele europene si nationale, conforma cu standardele ITTF (International Table Tennis Federation).


Specificatii tehnice:

Lungimea mesei: 274 cm
Latimea mesei: 152 cm
Inaltimea mesei: 91.5 cm
Grosimea mesei (lemn): 2.5 cm
Greutatea: 115 kg
Culoare: Verde
Lungimea picioarelor: 74 cm
Muchia mesei: 5 cm

...
Snooker

Masa de snooker Riley Aristocrat Tournament este masa oficiala pentru Campionatele Mondiale si pentru competitiile profesionale peste tot în lume.

Reprezinta vârful în clasamentul meselor de snooker. Stilul inegalabil si conditiile exceptionale de joc i-au câstigat înalta reputatie. Este realizata din lemn de mahon selectat cu atentie sau din alte esente tari exotice provenite din paduri special întretinute.

Picioarele elegante, cu un profil atractiv, sustin cadrul rigid cu mante adanci si arcade distintive, reprezentative pentru marca Aristocrat.

La IDM Club nu jucati pe mese de snooker oarecare, ci pe o adevarata legenda. Mesele de snooker Riley Aristocrat din IDM Club au fost cumparate de Federatia Britanica de Snooker pentru a fi utilizate în cadrul Open-ului Galez începând cu 2003. Pe aceste mese au jucat marii campioni ai acestui sport.

Suprafata de joc este acoperita cu postav Strahan de 380g/mp, semirapid.

...
Dart's

IDM Club va pune la dispozitie 5 moderne aparate EURO-DART, pentru jocul de Dart. La fiecare aparat pot juca pâna la 8 persoane. Aveti optiunea de a alege din 28 de jocuri de Dart si puteti de asemenea juca pe echipe.

Categorii
Date de contact
0722454273
Splaiul Independentei, Nr. 319B, Sector 6 (Vizavi de campusul studentesc Regie),
Distribuie