Iuliana Stefan - Makeup artist, Bucuresti

Mirese- testimoniale

...
Catalina

CATALINA - mireasa 28 iunie 2008 "Sa o cunosti pe Iuliana, este un mare noroc din punctul meu de vedere. Datorita manutelor ei fermecate care mi-au creat un machiaj deosebit m-am simtit ca o printesa in ziua nuntii mele. Degeaba ai o rochie frumoasa daca machiajul nu te avantajeaza. Ceea ce face ea cu fardurile este o adevarata arta. Stie cum sa evidentieze trasaturile,sa le infrumuseteze....te transforma fara doar si poate. Este o profesionista, o femeie deosebita, foarte frumoasa, delicata, la care apelez cu orice ocazie."

...
ANDREEA

ANDREEA - cununie 15 august 2009 "Colaborarea cu Iuliana a fost o una extrem de frumoasa, o adevarata placere...mi-a placut foarte mult ca mi-a respectat dorintele si mi-a explicat etapele machiajului."

...
Liliana

LILIANA - mireasa 05 octombrie 2008 " Iuliana este extrem de talentata si extrem de profesionista: te face sa arati superb, este extrem de meticuloasa si atenta la detalii, si totusi atat de calma si de draguta. Este alegerea perfecta atunci cand vrei sa arati perfect."

...
Diana

DIANA - mireasa 22 septembrie 2007 "Pe Iuliana mi-a recomandat-o un prieten comun si am avut incredere in ea din prima clipa, m-am lasat pe mainile ei si totul a iesit exact asa cum mi-am dorit - PERFECT. Pozele mele de la nunta sunt graitoare. Pentru Iuliana fiecare detaliu conteaza, este o perfectionista, iubeste ceea ce face si o face al naibii de bine"

...
Maria

MARIA - mireasa iulie 2006 "Iuliana mi-a fost recomandata cu putin inainte de nunta intr-un moment in care eram foarte dezamagita de incercarile facute. Am fost atat de incantata de proba de machiaj si de cum mi-a pensat sprancenele, incat am solicitat-o la cununie, unde a machiat-o inclusiv pe mama mea, evident la nunta unde am fost admirata toata noaptea si machiajul a rezistat impecabil la o temperatura de 35 *C , dar si la alte evenimente importante ivite ulterior. Laudele sunt de prisos. Trebuie sa te lasi machiata macar o data de Iuliana Stefan ca sa intelegi ce inseamna un adevarat profesionist in domeniu. Felicitari si mult succes!"

...
Anamaria

Anamaria - mireasa 10.10.2009 ”Am intalnit-o pe Iuliana chiar in dimineata marelui eveniment, cand stresul ideii de a face fata nuntii in mod cat mai estetic cu putinta isi spunea pe deplin cuvantul. Optimismul, energia si profesionalismul ei m-au facut insa sa ma relaxez foarte curand mai ales prin felul in care a stiut sa imi recunoasca din start stilul si preferintele in materie de look. Machiajul meu in ziua nuntii a fost clasic, elegant dar de mare efect si a durat intact pana la ora 7 dimineata fara nici macar o singura retusare :).”

...
Alice

Alice - botez fetita 11.10.2009 "M-ai surprins inca o data! Vreau sa-ti spun ca m-am simtit excelent si am fost admirata de toti invitatii, dar mai ales de partea feminina. Mi-ai facut un machiaj de revista, de vis! Te pup si-ti multumesc mult. Alice"

...
Alice

Alice - mireasa 27.09.2008 "Draga Iuliana, ce nu stii, este faptul ca inainte de a te aborda la targul de nunti unde machiai pentru prezentarea de rochii de mireasa Nava Bride, eu te-am vazut intr-o emisiune tv. Apoi , cumparand reviste ptr nunta am gasit si poze cu mirese machiate de tine si mi-a placut foarte mult stilul tau. Profesionalismul, dar mai ales felul tau de-a fi, cu stil si bun gust, m-au facut sa accept cu incredere toate machiajele pe care mi le-ai propus pana in prezent. M-ai transformat intr-o mica printesa la nunta mea, am fost de invidiat la celelalte evenimente si abia astept botezul fiicei mele pentru o noua provocare! Cu drag, Alice."

...
Georgiana

Georgiana - mireasa 26.09.2009 "Iuliana Stefan este o profesionista in ceea ce priveste arta machiajului. Datorita ei m-am simtit printesa in ziua nuntii, am avut parte de un machiaj deosebit exact asa cum mi-l doream,ceva mai tare pentru o mireasa,dar s-a creat contrastul de care aveam nevoie. Ii multumesc Iulianei pentru indemanarea si profesionalismului de care da dovada!"