Iuliana Stefan - Makeup artist, Bucuresti

Before and after- testimoniale mirese

...
Andreea- mireasa 08.11.2008

"Auzisem de Iuliana din reviste, dar mă gândeam că este obişnuită să lucreze decât cu vedete. Intâmplător, cu 2 luni înaintea Evenimentului, am fost invitată la o nuntă, la care mireasa era aranjată chiar de Iuliana Ştefan. M-a convins din prima clipă prin tehnica machiajului ei. Colega mea machiată de ea era cu totul altă persoană! Apoi, când am avut nevoie pentru nunta mea, de un machiaj bun, am apelat la ea cu încredere, iar rezultatele au fost excelente. Mai spun decât că machiajul a rezistat excelent până la sfârşitul petrecerii, târziu, în dimineaţă. Mulţumesc Iuliana! "

...
Alice - mireasa 27.09.2008

"Draga Iuliana, ce nu stii, este faptul ca, inainte de a te aborda la targul de nunti unde machiai pentru prezentarea de rochii de mireasa Nava Bride, eu te-am vazut intr-o emisiune tv. Apoi , cumparand reviste ptr nunta am gasit si poze cu mirese machiate de tine si mi-a placut foarte mult stilul tau. Profesionalismul, dar mai ales felul tau de-a fi, cu stil si bun gust, m-au facut sa accept cu incredere toate machiajele pe care mi le-ai propus pana in prezent. M-ai transformat intr-o mica printesa la nunta mea, am fost de invidiat la celelalte evenimente si abia astept botezul fiicei mele pentru o noua provocare! Cu drag, Alice."

...
Rodica - mireasa 13.06.2009

"Despre colaborarea noastra nu am decat cuvinte de lauda: totul a fost la exceptional, atat relatia de viitoare miresica - make-up artist, cat si cea interumana. Prin profesionalismul de care ai dat dovada ai reusit sa ma transformi in cea mai fericita mireasa, tot ce ai facut a fost minunat, chiar si pentru mine care nu sunt o adepta a machiajului in viata mea de zi cu zi ,dar tu ai reusit sa ma uluiesti, sa ma faci sa imi schimb punctul de vedere. Sper ca si viitoarele tale colaborari sa fie la fel de fructoase si sa aduci aceeasi fericire pe chipul viitoarelor cliente."

...
Georgiana - mireasa 26.09.2009

"Iuliana Stefan este o profesionista in ceea ce priveste arta machiajului. Datorita ei m-am simtit printesa in ziua nuntii, am avut parte de un machiaj deosebit exact asa cum mi-l doream,ceva mai tare pentru o mireasa,dar s-a creat contrastul de care aveam nevoie. Ii multumesc Iulianei pentru indemanarea si profesionalismului de care da dovada!"

...
Anamaria - mireasa 10.10.2009

”Am intalnit-o pe Iuliana chiar in dimineata marelui eveniment, cand stresul ideii de a face fata nuntii in mod cat mai estetic cu putinta isi spunea pe deplin cuvantul. Optimismul, energia si profesionalismul ei m-au facut insa sa ma relaxez foarte curand mai ales prin felul in care a stiut sa imi recunoasca din start stilul si preferintele in materie de look. Machiajul meu in ziua nuntii a fost clasic, elegant dar de mare efect si a durat intact pana la ora 7 dimineata fara nici macar o singura retusare :).”