Karumba - Centru de ingrijire si suport pentru persoane varstnice Bucuresti

Activitati

...
Activitati

Terapie ocupationalaLa centru nostru este acordat mult timp terapiei ocupationale, care se desfasoara cu noi tehnici si metodologii pentru a raspunde asteptarilor persoanelor în vârsta. Manuale de lucru, desene, compozitii din materii, jocuri, citirea si discutarea cartilor si ziarelor, exercitii de memorie si logica. Toate acestea sunt doar câteva din activitatile desfasurate de catre rezidentii nostri. 

FizioterapieFizioterapia este un exercitiu bun pentru tonusul muscular, întareste activitatea inimii, îmbunatateste capacitatea de respiratie si în plus are un efect anti-stres. De asemenea, la cerere se pot personaliza tratamentele de fizioterapie în functie de nevoile rezidentului.

Sala de sportSala de sport dispune de aparate pentru fitness moderne, toate fiind ajustate pentru a deservi tonusurile diferite ale rezindentilor nostri. Pentru o siguranta sporita, toate exercitiile se vor efectua sub supravegherea unui fizioterapeut. Casa Karumba pune la dispozitie multiple activitati ce pot implica si familia persoanei de vârsta a treia. Astfel, puteti privi un spectacol sau un film împreuna cu prietenii sau alaturi de cei dragi.

Categorii
Date de contact
0741948780; 0744158522; 0753143052
Str. Berveni, Nr. 89, Sector 1,
Distribuie