Kinetic Residence - Clinica kinetoterapie si masaj Chiajna

Terapie prin masaj

...
Terapie prin masaj

Dispunem de o gama larga de masaje care se pot efectua in cabinetul nostru si anume:masaj terapeutic,de relaxare,anticelulitic cu ventuze si bete de bambus,reflexoterapie,drenaj limfatic,masajul gravidei
Drenajul limfatic/Presoterapia cu fiolele PB SERUM
ACESTE FIOLE AJUTA LA DRENAREA EXCESULUI DE LICHIDE IN ZONELE CU PROBLEME ASTFEL INCAT EFECTUL DE DRENARE SE VA CUNOASTE DE LA PRIMA APLICARE.REDUCE EFICIENT PIELEA CU ASPECT DE COAJA DE PORTOCALA SI CELULITA FIBROASA.

Linia medicala PBSERUM este produsa de laboratoarele PRoteos Biotech, cu tehnologie 100% spaniola. Laboratoarele de biotehnologie Proteos Biotech folosesc cele mai avansate procese de dezvoltare si productie, bazate pe standarde inalte de siguranta si calitate de top, certificata ISO 13485. Proteos Biotech foloseste biotehnologia in procesul de cercetare si dezvoltare, scopul fiind obtinerea de ingrediente active de ultima generatie, cu aplicatii dovedite in medicina estetica.

 
Masaj terapeutic
Se realizeaza pe o zona tensionata, in scopul de a ameliora simptomele aparute. Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicala si este un bun tratament pentru afectiunile motorii. De asemenea, el stimuleaza circulatia sangelui, are efect antialgic si imbunatateste mobilitatea articulara.

Masajul de relaxare
Scopul masajului de relaxare este acela de a reface echilibrul organismului. El imbunatateste circulatia sangelui si in acelasi timp si al limfei, ajuta la detensionarea muschilor contractati, ii stimuleaza pe cei slabiti si echilibreaza sistemul nervos, calmandu-l si stimulandu-l.

Reflexoterapia
Reflexoterapia este o tehnica de tratament care consta in masarea talpilor si a palmelor in zonele corespunzatoare fiecarui organ. Reflexoterapia are rol profilactic, mentinând sanatatea celor care o intrebuinteaza periodic, dar si curativ, ducând la ameliorarea si vindecarea multor afectiuni. Oricine poate apela la reflexoterapie daca intentioneaza sa-si ajute propriul corp sa se mentina intr-o stare de echilibru.

Masajul anticelulitic cu ventuze si bete de bambus
Una dintre cele mai des utilizate forme de combatere a greutatii in exces si a celulitei este TERAPIA CU VENTUZE pentru masaj. Aceasta este o forma de tratament cu efecte in profunzime, non-invaziva, cu o vechime de mii de ani, dar adaptata totusi la nevoile si la cerintele de siguranta din ziua de astazi.

Prin miscarile de apasare si rotire ale BETELOR DE BAMBUS efectele benefice ale masajului sunt dublate, deci veti vedea rezultate mult mai repede decat in cazul masajului anticelulitic simplu,pentru ca musculatura se tonifiaza in urma masajului.
Programare rapida!

Categorii
Date de contact
0752404269
Str. Tineretului, nr. 17, Dudu, Complex Avangarde City, judetul Ilfov
Distribuie