Kontiki Safety Expert - Solutii de securitate, Bucuresti

Autorizari

...
Autorizari

Kontiki Safety Expert are ca domeniu de activitate proiectarea, implementarea, service-ul si mentenanta pentru toate sistemele de securitate conform legislatiei in vigoare si in conformitate cu cerintele IGP si cele ale Pompierilor.
Enumeram cateva dintre categoriile de securitate acoperite in sensul celor de mai sus:

- protectie in caz de efractie
- supraveghere video prin televiziune cu circuit inchis
- semnalizare si alarmare in caz de inceput de incendiu
- echipamente de control acces si pontaj
- interfonie video si audio

In vederea dezvoltarii acestei activitati Kontiki dispune de un departament specializat de instalari ce este autorizat inca din anul 2002 de catre Inspectoratul General de Politie, directia Paza si Ordine. In acelasi timp Kontiki dispune de personal calificat si autorizat pentru proiectarea si mentenanta sistemelor de semnalizare a incendiilor conform cu dispozitiile Inspectoratului General si Corpului Pompierilor Militari.

Cadrul legal in care ne desfasuram activitatea este dictat de Legea 333 din 8 iulie 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor cat si de HG1010 din 25 iunie 2004 pentru aprobarea normelor metodologice si a documentelor prevazute la Art. 69 din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.