Life Dental Spa - Clinici Stomatologice Laser

Locatii in tara

...
Clinica stomatologica Cluj

Locatia este usor accesibila, in zona Gheorgheni, pe Str. C-tin Brancoveanu, cu o echipa de profesionisti bine pregatita in domeniul utilizarii ultratehnologiei laser. Clinica stomatologica Cluj este multidisciplinara, oferind servicii stomatologice de inalta calitate, printre care tratamentul cariei cu laser, tratamentul parodontozei cu laser, implanturi dentare inalt biocompatibile, proceduri de reabilitare totala, de tipul Fast and Fixed, etc.

...
Life Dental Spa Sibiu

Clinica stomatologica Sibiu este la fel de frumoasa si primitoare ca si orasul in sine! Situata pe Str. Piata Prahovei (zona Str. Gheorghe Dima, aproape de biserica), pastreaza atmosfera calma si relaxata a Sibiului, primindu-si pacientii cu ceai si limonada, pe un fundal de muzica ambientala.

Tehnologia laser este acum disponibila si in Sibiu, spre bucuria si beneficiul pacientilor nostri din acea zona.

...
Clinica stomatologica Craiova

Clinica stomatologica Craiova este clinica care va asteapta pentru tratamente dentare laser si nu numai, acoperind intreaga gama de servicii stomatologice.

Locatia este usor accesibila, pe strada Sfantul Dumitru, nr. 8

...
Cabinet stomatologic Constanta

Intr-o atmosfera relaxanta, dar profesionista in acelasi timp, clinica stomatologica Constanta este optiunea ideala pentru zambetul tau.

Oferim intreaga gama de servicii stomatologice: tratamentul cariilor cu laser, tratamentul parodontozei cu laser, tratamente de canal asistate laser, aparate dentare, implanturi dentare, etc.

...
Clinica stomatologica Pitesti

La doar o ora distanta de Bucuresti, clinica stomatologica Pitesti ofera pacientilor din zona tratamente premium, realizate cu ajutorul laserelor dentare.

Din acest motiv, Life Dental Spa a deschis o clinica unde pitestenii pot beneficia de servicii stomatologice multidisciplinare: odontoterapie, endodontie, ortodontie, chirurgie si implantologie dentara, estetica dentara, etc

...
Clinica stomatologica Arad

Situata in zona Piata Catedralei, chiar langa Turnul cu apa, clinica stomatologica Arad ofera pacientilor servicii stomatologice laser.

Oferim intreaga gama de servicii stomatologice: tratamentul cariilor cu laser, tratamentul parodontozei cu laser, tratamente de canal asistate laser, aparate dentare, implanturi dentare, etc.

...
Clinica stomatologica Brasov

Clinica stomatologica Brasov, una dintre cele mai frumoase clinici ale noastre, intr-o cladire specifica zonei Brasovului, va asteapta pentru tratamente dentare laser si nu numai, acoperind intreaga gama de servicii stomatologice.

Locatia este usor accesibila, pe strada Lunga nr. 159 (la fosta pensiune MEMO), avand in apropiere campusul universitar.

...
Clinica stomatologica Oradea

Fiind localizata pe Str. Leaganului nr. 13A, clinica stomatologica Oradea este leaganul tehnologiei laser!

Cu o echipa de profesionisti si un manager foarte implicat, clinica si-a deschis portile in anul 2021, oferind tuturor oradenilor servicii de inalta calitate, asistate laser.

...
Clinica stomatologica Iasi

Clinica stomatologica Iasi este situata in zona Fundatie (in apropiere de Casa de Cultura a Studentilor), pe strada Nicolae Gane, nr.2.

Clinica Life Dental Spa din Iasi este o locatie generoasa, cu 6 unituri dentare si dotata cu ultratehnologia momentului, laserul dentar.

Ofera servicii stomatologice multidisciplinare, pe specialitati, de la tratamentul cariei cu laser si pana la tratarea parodontozei cu laserimplanturi dentare, protetica, ortodontie, detartraj etc.

Este prima clinica stomatologica laser deschisa in nordul Moldovei.

Categorii
Date de contact
0318282274; 0770647110
Str. Oitelor, nr. 24, sector 4, Bucuresti
Distribuie