Meditatii-orice - Bucuresti

Meditatii istorie

...
Meditatii istorie

Sa invatam istoria in doar cativa pasi!

Desi majoritatea elevilor o considera o disciplina secundara, istoria este un domeniu de studiu placut si util, in acelasi timp. Consideram cu tarie ca aceasta disciplina ocupa un loc de seama in curricula nationala, deoarece cunoasterea succesiunii evenimentelor, a evolutiei omenirii, a identitatii de neam, contribuie la o mai buna apreciere a valorilor nationale si a respectarii egalitatii!

Metodele moderne pe care profesorii nostri le folosesc in cadrul sedintelor de meditatii istorie in Bucuresti, vor ajuta la invatarea cronologica a disciplinei, si vor permite o aprofundare riguroasa a unor teme precum:

statul si politica
elemente de cultura si civilizatie
politica externa si relatii internationale
si multe altele! In cadrul orelor de meditatii la istorie, ne bazam pe analiza unor surse istorice credibile, pe vizionarea unor materiale documentare relevante temei cat si pe studierea unor harti specifice care sa ajute elevii sa inteleaga mai bine expansiunea unor imperii, patrunderea populatiei migratoare, formarea unor structuri statale medievale sau a statelor nationale din perioada moderna si contemporana.