Meditatii-orice - Bucuresti

Meditatii limbi straine

...
Meditatii limbi straine

Invatarea unei limbi straine la scoala, in particular, in sedinte de meditatii limbi straine sau in cadrul unor cursuri acreditate, desfasurate cu profesori cu o vasta experienta didactica reprezinta o adevarata “trambulina” de lansare catre un loc de munca mai bine platit din tara sau din strainatate.

Educatia moderna nu ar putea functiona fara ca elevul sau adultul aflat in procesul instruirii continue sa nu isi insuseasca bazele unei limbi de circulatie internationale.

Ne-am propus intotdeauna sa ne pliem realitatilor lumii contemporane si sa fim in deplin acord cu cerintele si exigentele impuse de catre piata muncii.

Scopul orelor de meditatii la limbi straine este de a acoperi o gama cat mai larga de problematici ce vizeaza gramatica, fonetica si vocabularul principalelor limbi de circulatie internationala.

Echipa de catre didactice cu o bogata experienta la catedra ofera o abordare moderna a procesului instructiv-educativ, facand sedintele de meditatii la limbi straine mai atractive si cu o doza sporita de interactivitate! Efectuam, individual sau pe grupe de 2-4 elevi, meditatii limba engleza, meditatii limba franceza si meditatii limba germana, sub atenta indrumare a unor lingvisti cu o buna reputatie pedagogica.

Oferim meditatii limbi straine pentru examenul de bacalaureat bacalaureat, testari curente, dar si alte examene destinate obtinerii unor certificari recunoscute la nivel international.