Nicoland - Cresa, Gradinita Bucuresti

Baby parking

...
Baby parking

Copilul tau îsi poate petrece timpul alaturi de noi, chiar daca nu este încris la Nicoland, prin programul nostru de baby parking.

De ce baby parking?

 Pentru copii: Este un program de educatie complementara, dar si de dezvoltare socio-emotionala, gândit prin prisma nevoilor copiilor. Copiii sunt integrati în grupa lor de vârsta, iau parte la activitati specifice vârstei lor, socializeaza.

 Pentru parinti: Baby parkingul este  gândit pentru a satisface anumite nevoi, mai ales aceea de timp de calitate pentru parinti sau ca alternativa pentru vacantele de la gradinitele de stat.

 Cum: Copiii îsi vor petrece timpul alaturi de copiii înscrisi la cresa sau gradinita si vor urma aceleasi activitati educationale ca acestia.

 

 Cui se adreseaza: copiilor cu vârste între 3 si 5 ani, dar si celor mai mici daca sunt familiarizati cu mediul unei gradinite.

Înscrierile se fac telefonic – 0766 237 114 sau prin email la contact@nicoland.ro cu cel putin 48 ore înainte. Vom stabili o scurta vizita pentru a ne cunoaste. (Aceasta vizita este necesara doar prima data. Ulterior e suficient un simplu telefon si va asteptam cu drag).

 Costuri: în functie de program. Masa este inclusa. Nu sunt incluse costurile atelierelor optionale.

Categorii
Date de contact
0766237114
Str. Raspantiilor, Nr. 7, Sector 2
Distribuie