Nutshell - Expertize tehnice si servicii de consultanta Bucuresti

Evaluare proiect cladire

...
Evaluare proiect cladire

Începând cu anul 2019, este posibil sa fie efectuata o expertiza doar asupra proiectului de rezistenta pentru o cladire. Expertiza va indica nivelul de siguranta la cutremur al unei cladiri construite conform acelui proiect si care nu a suferit avarii. Situatii uzuale în care este posibil sa doriti o astfel de expertiza sunt:
keyboard_arrow_right Doriti sa cumparati un apartament într-un imobil, dar nu doriti sa suportati costurile necesare investigatiilor referitoare la elementele efectiv construite - în special când este vorba de o cladire cu multe apartamente, aceste costuri ar fi semnificative. Daca dispuneti de proiect (acesta face parte din cartea tehnica a constructiei), analiza acestuia va poate oferi o idee despre nivelul de siguranta al cladirii, daca proiectul a fost respectat în faza de executie si cladirea nu a suferit degradari în perioada de utilizare;
keyboard_arrow_right Doriti sa construiti un imobil si nu sunteti sigur ca solutia tehnica propusa de proiectant este optima;
Costurile pentru o astfel de expertiza depind de suprafata desfasurata a imobilului si de tipul structural. Pentru imobile situate în Bucuresti, preturile variaza între 1600 lei (pentru un imobil de cel mult 200 mp) si 16000 lei (pentru un imobil de 2000 mp), din care 25% se platesc în avans. Pentru imobile de peste 2000 mp va vom face o oferta personalizata în functie de complexitatea acestora.

Daca nu doriti o expertiza (în sensul legislatiei în constructii), ci doar o opinie tehnica, puteti apela la serviciile noastre de consultanta – putem sa elaboram un raport tehnic preliminar care nu are nivelul de detaliere al unei expertize, dar cu un cost mai mic.