Ortopedica dispozitive medicale ortopedice Bucuresti

Incaltaminte ortopedica

...
Pantofi ortopedici CLASIC pentru barbati

DISPONIBIL LA COMANDĂ Produs compensat prin CAS

Pantofii ortopedici pentru bărbați sunt concepuți și fabricați la cele mai înalte standarde de sănătate ale piciorului, din materiale de calitate și cu o grija deosebită în procesul de execuție.

Modelul se va personaliza în funcție de anotimp, diagnostic și opțiunea dumneavoastră, existând o gamă variată de culori și modele! Întrucât pantofii se fabrică numai în baza unei măsurători individuale, iar prețul variază în funcție de opțiunile alese și mărimea piciorului, vă invităm în oricare din magazinele noastre. Încălțămintea ortopedică nu se poate comanda online.

Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție.

...
Pantofi ortopedici CLASIC de dama

DISPONIBIL LA COMANDĂ Produs compensat prin CAS

Pantofii ortopedici de damă sunt concepuți și fabricați la cele mai înalte standarde de sănătate ale piciorului, din materiale de calitate și cu o grija deosebită în procesul de execuție.

Modelul se va personaliza în funcție de anotimp, diagnostic și opțiunea dumneavoastră, existând o gamă variată de culori și modele!

Întrucât pantofii se fabrică numai în baza unei măsurători individuale, iar prețul variază în funcție de opțiunile alese și mărimea piciorului, vă invităm în oricare din magazinele noastre.

Încălțămintea ortopedică nu se poate comanda online. Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție!

...
Ghete ortopedice tip BASCHET

Produs compensat prin CAS

Ghetele ortopedice sunt concepute și fabricate la cele mai înalte standarde de sănătate ale piciorului, din materiale de calitate și cu o grija deosebită în procesul de execuție.

Modelul se va personaliza în funcție de anotimp, diagnostic și opțiunea dumneavoastră!

Întrucât ghetele se fabrică numai în baza unei măsurători individuale, iar prețul variază în funcție de opțiunile alese și mărimea piciorului, vă invităm în oricare din magazinele noastre.

Încălțămintea ortopedică nu se poate comanda online.

Categorii
Date de contact
0212520540/42/46/48; 0723.802.981; 0319799
Str. Iancu Capitanu, nr. 5, sector 2,
Distribuie