Ortopedica dispozitive medicale ortopedice Bucuresti

Articole & Ciorapi compresivi

...
Ciorapi compresivi pana la genunchi

Acești ciorapi medicinali sunt recomandaţi pentru tratamentul trombozelor, varicelor şi insuficienţelor venoase şi de asemenea pentru stabilizare în hipostaze, staze şi limfoedeme de grad scăzut în post-fracturamembrului inferior, dar şi în alte patologii care necesită compresie.

Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre pentru mai multe informații sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi

...
Ciorap terapeutic monocolant

DISPONIBIL LA COMANDĂ

Acești ciorapi medicinali sunt recomandaţi pentru insuficienţă venoasă cronică şi insuficienţă datorată varicelor precum şi post-operator, post-fracturi, limfoedeme reversibile şi alte patologii care necesită compresie.

Întrucât nu pot fi achizitionați fără recomandare medicală, nu se pot comanda online.

Vă rugăm să vizitați unul din magazinele noastre pentru mai multe informații sau ne puteți lăsa un mesaj și vă vom contacta noi!

...
Manson compresiv umar - cot - incheietura mainii

Pentru a achiziţiona manşoanele compresive pentru umăr-cot-încheietura mîinii, dar şi pe parcursul utilizării lor este necesar să vă adresaţi periodic medicului dumneavoastră curant.

Aceste manșoane compresive sunt recomandate pentru: limfedeme uşoare, edeme post-mastectomii, edeme post-chirurgicale, poliartrite în anumite cazuri, în tratamentul prin compresie elastică pentru arsurile membrului superior şi cicatrici extinse sau post-traumatic.

Categorii
Date de contact
0212520540/42/46/48; 0723.802.981; 0319799
Str. Iancu Capitanu, nr. 5, sector 2,
Distribuie