Ortotech produse si servicii tehnica ortopedica Bucuresti

Proteze

...
Membrul superior

Proteza estetica LIVINGSKIN // LIVINGSKIN aesthetic restoration Vizualizare 360° CARACTERISTICI Protezele estetice LIVINGSKIN – sunt proteze “high-definition” din silicon, create pentru a semăna cu pielea omului, mimând cele trei straturi dermice naturale ale pielii umane. Ca si protezele de deget, protezele estetice de mână sunt, de obicei, fixate prin suspensie mecanică peste încheietură. Mâinile sunt personalizate manual pentru a se asigura cea mai înaltă calitate. Armături reglabile pot fi montate în degetele protezate, astfel încât acestea se pot flexa în poziţia dorită, obţinându-se o maximizare a funcţilor pasivă şi activă.

...
Proteze externe de san

Proteza DE SAN Triangle Lightweight COD 10242 ABC

CARACTERISTICI

Protezele confectionate din materiale de calitate, pe baza unor tehnologii avansate, reproduc cu fidelitate profilul natural la sanului. Aceste proteze reflecta cel mai bine aspectul si delicatetea sanului natural. Materialele de baza pentru fabricarea acestor proteze externe sunt geluri din silicon natural si folii din poliuretan, care invelesc exteriorul protezei. Gelurile folosite sunt de cea mai înalta calitate si puritate, iar foliile din poliuretan sunt testate dermatologic. Datorita modului special de prelucrare, protezele ABC Breast Care sunt foarte moi si elastice, oferind pacientelor un confort sporit si o senzatie cat mai naturala. Proteza se poarta cu sutien special care este prevazut cu un buzunar intern pentru sustinere. 

Proteza de san este simetrica, triunghiulara cu profil plin. Este realizata din silicon cu densitate scazuta facand ca aceasta proteză sa fie cu 35% mai usoara decat in cazul variantelor clasice.

INDICATII

După o mastectomie, tumorectomie după ce rana / cicatricea este vindecată și după ce radioterapia este finalizată, modelul protezei și dimensiunea sunt adaptate după caracteristicile anatomice. Protezele mamare ABC sunt doar pentru uz extern.

MARIMI

0 - 18

...
Membrul inferior

Proteză parţială de picior - Pirogoff; Proteză pentru dezarticulaţie de gleznă - Syme // Partial foot prosthesis - Pirogoff; Ankle disarticulation prosthesis - Syme INDICAŢII Utilizată pentru amputaţii ale piciorului sau dezarticulatie de glezna

Categorii
Date de contact
0213260355; 0745172929; Fax 0213234034
Str. Traian, nr. 57, sector 3,
Distribuie