Ortotech produse si servicii tehnica ortopedica Bucuresti

Orteze

...
ORTEZE PENTRU ADULTI

Orteza dinamica de incheietura mainii-mana

CARACTERISTICI:

Ortezele dinamice sunt caracterizate prin mobilizarea derivata din elastice, arcuri si chiar electromotoare. Baza unei orteze dinamice buna este intotdeauna o orteza statica durabila. In ortezarea dinamica sunt mai multe obiective: in primul rand incurajarea pacientului sa isi recupereze mobilitatea cat mai repede posibil si in al doilea rand prevenirea contracturii musculare astfel incat pacientul sa isi recastige rapid functionalitatea. Acest gen de orteze se fac personalizate, in functie de afectiunile fiecarui pacient din materiale si componente Orfit.

INDICATII:

leziuni ale tendoanelor

boli neurologice de origine periferica

...
ORTEZE PENTRU COPII

ORTEZA DE COT INCHEIETURA MAINII DINAMICA - AM-KG-AK/1R

CARACTERISTICI

Orteza pediatrica de cot-incheietura mainii dinamica, cu unghi reglabil de flexie și extensie a cotului la fiecare 15 grade. Orteza, datorită caracteristicilor sale, poate fi folosita ca dispozitiv de imobilizare post-operatorie a cotului sau ca metodă primară de tratament conservator în cazul contracturii (țesut cicatriceal după arsuri), entorse sau fracturi. Articulațiile sunt montate suplimentar pe suport moale pentru a proteja cotul de leziuni. Produsul este echipat cu articulatii ortopedice laterale monoaxiale. Sistemul de tije în cameră și flexibilitatea lor specifică face o bună aderență a produsului la membrul superior și permite stabilizarea excelenta a articulației cotului. Tijele sunt echipate cu dispozitive speciale pentru reglarea unghiului de flexie și extensie la fiecare 15 grade. Fixarea cu benzi velcro oferă produsului o aderență precisă si articulatia de tip OMEGA pentru membrul superior, stabilizeaza eficient îmbinarea.

AVANTAJE

Stabilizare excelenta - cu ajutorul a două seturi de articulatii ortopedică este realizata stabilizarea excelentă a produsului.

Confort - datorită performanței, materialului ActivDistance II nu pot exista în timpul utilizării zgârieturi datorate produs.

Ușor de utilizat - Montarea și îndepărtarea produsului de către pacient este simplă.

Mentinerea igienei corespunzatoare - ca urmare a ușurinței de a fi scos de pe pacient, orteza nu are nici o problema cu imbracamintea și întreținerea lui.  

INDICATII

-       contractura flexie și extinderea articulației cotului,

-       instabilitatea cotului dupa diferite leziuni,

-       în timpul convalescenței după fracturi,

-       dupa o intervenție chirurgicală (ortopedie).

MARIMI

Este disponibila in doua variante de marime

Categorii
Date de contact
0213260355; 0745172929; Fax 0213234034
Str. Traian, nr. 57, sector 3,
Distribuie