PEGAS Cursuri de Calificare

Cursuri Pegas

...
Electrician pentru utilizarea energiei electrice

Înainte de a putea practica meseria de Electrician pentru utilizarea energiei electrice, e necesar sa înveti cum sa utilizezi terminologia tehnica  si cum sa ai grija de siguranta ta si a celor din jur în timpul utilizarii lui.

Cursul nostru cuprinde o varietate de subiecte teoretice cu privire la tipuri de instalatii electrice, modalitati de utilizare, verificarea starii tehnice, întretinere, reparatie si masuri de prim ajutor în caz de avarii si accidente. În plus, în cadrul acestui curs vei beneficia de instruire practica alaturi de instructori calificati în domeniu.

...
MACARAGIU - Calificare

Înainte de a putea practica meseria de Macaragiu, e necesar sa înveti cum sa utilizezi o macara si cum sa ai grija de siguranta ta si a celor din jur în timpul utilizarii ei.

Cursul nostru cuprinde o varietate de subiecte teoretice cu privire la tipuri de macarale, elemente de mecanica, modalitati de utilizare, verificarea starii tehnice, întretinere, reparatie si masuri de prim ajutor în caz de avarii si accidente. În plus, în cadrul acestui curs vei beneficia de instruire practica alaturi de instructori calificati în domeniu.

Orice persoana care doreste sa activeze ca Macaragiu, e obligatoriu sa urmeze cursul de Macaragiu, iar la finalul cursului sa participe la examen pentru a obtine autorizatia necesara practicarii meseriei de Macaragiu.

Daca deja detii o autorizatie, respectiv un talon care necesita o reînnoire, urmeaza stagiul de instruire, prin care îti reîmprospatezi cunostiintele, afli noutati legislative si obtii prelungirea valabilitatii talonului.

 

...
STIVUITORIST - Stagiu

Stagiul nostru cuprinde o varietate de noutati teoretice cu privire la tipuri de stivuitoare, elemente de mecanica, modalitati de utilizare, verificarea starii tehnice, întretinere, reparatie si masuri de prim ajutor în caz de avarii si accidente. În plus, în cadrul acestui stagiu vei beneficia de instruire teoretica alaturi de instructori calificati în domeniu.

Daca deja detii o autorizatie, respectiv un talon care necesita o reînnoire, trebuie sa urmezi stagiul de instruire, prin care îti reîmprospatezi cunostiintele, afli noutati legislative si obtii prelungirea valabilitatii talonului.

Categorii
Date de contact
0724003922; 0737611136
Str. Patlaginei, nr. 8, sector 3, Bucuresti
Distribuie