PEGAS Cursuri de Calificare

Cursuri Pegas

...
FOCHIST CLASA C - Specializare

Înainte de a putea practica meseria de Fochist Clasa C, e necesar sa înveti cum sa exploatezi si sa supraveghezi cazanele(cazane de abur, apa fierbinte, apa calda, abur de joasa presiune, supraîncalzitoare, economizoare independente) si cum sa ai grija de siguranta ta si a celor din jur în timpul utilizarii lor.

Cursul nostru cuprinde o varietate de subiecte teoretice cu privire la tipuri de cazane, elemente de mecanica, modalitati de utilizare, verificarea starii tehnice, întretinere, reparatie si masuri de prim ajutor în caz de avarii si accidente. În plus, în cadrul acestui curs vei beneficia de instruire practica alaturi de instructori calificati în domeniu.

...
Masinist la masini pentru terasamente (Ifronist)

Înainte de a putea practica meseria de Masinist la masini pentru terasamente (Ifronist), e necesar sa înveti cum sa utilizezi un utilaj terasier si cum sa ai grija de siguranta ta si a celor din jur în timpul utilizarii lui.

Acest curs se adreseaza tuturor categoriilor de oameni, cu sau fara experienta, care îsi doresc sa obtina o calificare sau specializare în acest domeniu. În cadrul acestui curs vei învata cum sa conduci, sa operezi si sa întretii utilaje de sapat, încarcat sau nivelat, cum ar fi: excavator, buldoexcavator, buldozer, încarcator frontal, rulou compactor, greder, autogreder, autoscreper, ifron. 

Masinistul la masini pentru terasamente este persoana conductoare sau operatorul utilajelor terasiere folosite pentru executarea lucrarilor de terasamente. Lucrarile cel mai des întâlnite sunt la drumuri, poduri sau în constructii, iar ca si meserii sunt cele de buldoexcavatorist, excavatorist, rulou compactor si încarcator frontal.

Cursul nostru cuprinde o varietate de subiecte teoretice cu privire la tipuri de utilaje terasiere, elemente de mecanica, modalitati de utilizare, verificarea starii tehnice, întretinere, reparatie si masuri de prim ajutor în caz de avarii si accidente. În plus, în cadrul acestui curs vei beneficia de instruire practica alaturi de instructori calificati în domeniu

...
AGENT PAZA - Specializare

Înainte de a putea practica meseria de Agent de Paza, e necesar sa înveti cum poti sa previi faptele care pot aduce pagube unitatilor de care ai grija, precum si cum poti sa asiguri paza anumitor bunuri si materiale.

Cursul nostru cuprinde o varietate de subiecte teoretice cu privire la modalitati de prevenire a pagubelor. În plus, în cadrul acestui curs vei beneficia de instruire practica alaturi de instructori calificati în domeniu

Categorii
Date de contact
0724003922; 0737611136
Str. Patlaginei, nr. 8, sector 3, Bucuresti
Distribuie